SAMO POBEDA RUSIJE JE GARANT DA NEĆE BITI NUKLEARNOG RATA! Zagrmeo Medvedev, nikad direktnija poruka: POMENUO I "KLAUZULU 19"!

Autor:

Svet

01.11.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik i premijer Rusije Dmitrij Medved oglasio se na Telegramu i poslao nikad odlučniju poruku da je samo konačna pobeda Rusije garancija protiv svetskog sukoba.

SAMO POBEDA RUSIJE JE GARANT DA NEĆE BITI NUKLEARNOG RATA! Zagrmeo Medvedev, nikad direktnija poruka: POMENUO I "KLAUZULU 19"!

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Medvedev

- Poznata je teza zapadnih zemalja: "Ne može se dozvoliti da Rusija pobedi u ratu“. Šta to zaista znači? Sledite jednostavnu formalnu logiku. Ako ne pobedi Rusija, onda, po svemu sudeći, pobediće Ukrajina. Cilj Ukrajine u ratu je kijevski režim nazvao - vraćanje svih teritorija koje su joj ranije pripadale. Odnosno njihovo odbacivanje od Rusije - napisao je Medvedev i nastavio da obrazlaže svoju ključnu tezu.

Republika

Foto: Tanjgu/AP

 

- To je pretnja za postojanje naše države i raspad današnje Rusije. A to znači direktan razlog za primenu klauzule 19 "Osnova državne politike Ruske Federacije" u oblasti nuklearnog odvraćanja. A ko onda planira nuklearni sukob, javite mi? Šta je ovo ako ne direktna provokacija svetskog rata upotrebom nuklearnog oružja? Nazovimo stvari pravim stvarima. Zapadne zemlje guraju svet u globalni rat. I samo potpuna i konačna pobeda Rusije je garancija protiv svetskog sukoba - napisao je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading