PRITVOR ZA KINEZA KOJI JE MLATIO ĆERKU NA TENISKIM TERENIMA: 30 dana iza rešetaka!

Autor:

Hronika

01.11.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza rešetaka je završio po predlogu Prvog OJT u Beogradu.

PRITVOR ZA KINEZA KOJI JE MLATIO ĆERKU NA TENISKIM TERENIMA: 30 dana iza rešetaka!

Foto: Printscreen/Instagram/Igor Jurić

Otac tuče ćerku

Kineskom državljaninu koji se sumnjiči da je pretukao ćerku na teniskim terenima Crvene zvezde, određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

Iza rešetaka je završio po po predlogu Prvog OJT u Beogradu, a odredio je Prvi osnovni sud.

Podsetimo, kineski državljanin W.L. je juče pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu saslušan zbog sumnje da je tukao svoju maloletnu ćerku (14) na teniskom terenu u Beogradu.

Iznoseći svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog dela.

Između ostalog u svojoj odbrani pravdajući svoje postupke time što je njegova ćerka kritičnog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on hteo da je vrati na teren.

- Na sve to ukazujući da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je on ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon saslušanja postupajući zamenik je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti a s obzirom na način izvrsenja dela koje mu se stavlja na teret kao i propisanu sankciju.

 

 

Podsetimo, nakon što je na društvenim mrežama Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, objavio uznemirujući snimak brutalnog nasilja tvrdeći da se vidi kako otac tuče ćerku, Jurić je za Kurir otkrio da će protiv ovog čoveka podneti krivičnu prijavu, kao i zbog čega je došlo do brutalnog nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Milona

01.11.2022 14:05

Proterati smece sa njegovom tradicijom. A i sve ostale. Nisu Evropljani neka idu po Aziji da otvaraju trzne centre u kojima prodaju najgori bofl.