NEVEROVATNA BRUTALNOST PUTINOVIH PLAĆENIKA: Vagnerovci SMRSKALI GLAVU ruskom regrutu čekićem! Ovo je razlog

Autor:

Svet

13.11.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da su Putinovi plaćenici Vagner grupe ruskog regruta ubili udarcem maljemu glavu nakon što se pridružio ukrajinskoj vojsci.

NEVEROVATNA BRUTALNOST PUTINOVIH PLAĆENIKA: Vagnerovci SMRSKALI GLAVU ruskom regrutu čekićem! Ovo je razlog

Foto: Printscreen Telegram/Grey Zone

Na društvenoj mreži Telegram osvanuo je uznemirujući snimak osuđenog ubice Jevgenija Nužina (55) na kom se vide se vide njegovi poslednji trenuci života.

Smatra se da je ubijen "zbog izdaje", prenosi britanski San.

 

 

U septembru su se pojavili izveštaji da je osuđeni ubica prebegao u Ukrajinu.

On je tada u jednom video snimku rekao da se osećao kao "topovsko meso" dok je bio u ruskim snagama.

Nužin je ukrajinskom novinaru Juriju Butusovu rekao da je unapred odlučio da se preda Ukrajini, gde živi deo njegove porodice.

Republika

Foto: Printscreen Telegram/Grey Zone

Jevgenij Nužin

 

Prema proruskom izvoru na Telegramu Grej Zone, kasnije su ga kidnapovale promoskovske snage i pripadnici Vagnera su ga naterali da odgovaraju za njegovu izdaju.

Uznemirujući snimak je nazvan "Čekić osvete".

Nekoliko sekundi pre očiglednog smrtonosnog udarca u glavu, Nužin je rekao: "Ja sam Jevgenij Anatoljevič Nužin, rođen 1967. godine, koji je otišao na front da bi prešao na stranu Ukrajine da se bori protiv Rusa, 4 septembra sam izvršio svoj plan da pređem na stranu Ukrajine".

Pre dva dana bio je na ulicama Kijeva, gde je zadobio udarac u glavu, usled čega je izgubio svest.

- Probudio sam se u ovom podrumu, gde mi je rečeno da će mi se suditi. Oni koji razumeju znaju da malj i izdajice imaju blisku vezu, rekao je on, a preneo je Telegram kanal Grej Zone.

Osnivač jedne vojne dobrotvorne organizacije Dimko Zluktenko, koji tvrdi da je poznavao Nužina, napisao je na Tviteru: "Zato mi je ovo jutro psihički veoma teško. Zbog beskrajne okrutnosti i nasilja Rusije. Ovaj čovek, Jevgenij, bio je ruski ratni zarobljenik u Ukrajini. Ovo su poslednje sekunde njegovog života. Poznavao sam ga i razgovarao sam s njim.”

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Default Card

13.11.2022 17:27

Normalno je da ga roknu za primer