RASTE HISTERIJA! U Francuskoj kilometarske gužve na benziskim pumpama: NA JEDNOJ IZBODEN SRBIN?

Autor:

Svet

10.10.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski mediji javljaju o užasnoj sceni na benziskoj pumpi, tokom koje je mladić potegao nož na čoveka i šest puta ga izbo naočigled svih. Iako identitet žrtve nije potvrđen, pojedini mediji prenose da je reč o Srbinu koji živi u Švajcarskoj.

RASTE HISTERIJA! U Francuskoj kilometarske gužve na benziskim pumpama: NA JEDNOJ IZBODEN SRBIN?

Foto: pixabay.com

Na benzinskoj pumpi, Saint-Julien-en-Genevois (Gornja Savoja), tik uz granicu sa Švajcarskom, 20-godišnji vozač automobila izbo je nožem 33-godišnjeg muškarca. Dvadesetogodišnji mladić, po izveštajima francuskih medija, prebacio je žrtvi što je ovaj želeo da se preko reda ubaci ispred njega, piše France bleu.

Užasno. U sredu, 5. oktobra, oko 16h30, dogodio se nasilni napad na benzinskoj pumpi Saint-Julien-en-Genevois, u Gornjoj Savoji. Dok je bio u pratnji svoje dece, 33-godišnjeg oca izbo je najmanje šest puta mladi vozač star dvadesetak godina.

Kako se nezvanično saznaje, žrtva je srpskog porekla koji živi u Švajcarskoj. Ipak ovu informaciju treba uzeti sa rezervom jer nije bilo moguće potvrditi sa sigurnošću, piše sajt Svi Srbi u Parizu, prenosi Kurir.

Napadač je okrivio žrtvu jer je htela da se ubaci ispred njega dok su čekali u redu za gorivo. Počele su da se onda razmenjuju teške reči, a onda je napadač šest puta ubo žrtvu na očigled njegova dva deteta koja su sedela na zadnjem sedištu automobila. Policiji nepoznat, osumnjičeni je uhapšen od strane patrole žandarmerije, pre nego što je uspeo da pobegne. U policijskom pritvoru, dvadesetogodišnjak je priznao činjenice i optužen je za pokušaj ubistva, saznaje France bleu.

Žrtva je hitno odvezena u bolnički centar u Ženevi, i na sreću je van životne opasnosti. Istraga je poverena žandarmeriji iz mesta Saint-Julien-en-Genevois.

Ovaj napad se dešava u vreme ozbiljnih tenzija, budući da je trenutno velika nestašica goriva u Francuskoj, naročito na severu ove zemlje i u regionu Pariza, prenosi Kurir.

O tome najbolje svedoče snimci kilometarske kolone ispred benziskih pumpi u Francuskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading