VUKOTIĆEVI POSLEDNJI MINUTI: Opušteno sa rancem na leđima kroz gužvu u tržnom centru (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.10.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovica Vukotić, vođa škaljarskog klana, snimljen je 8. septembra u jednom šoping molu u Istanbulu neposredno pre nego što će biti ubijen u klasičnoj sačekuši.

VUKOTIĆEVI POSLEDNJI MINUTI: Opušteno sa rancem na leđima kroz gužvu u tržnom centru (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter

Poslednji minuti vođe škaljaraca Jovice Vukotića, koji je likvidiran u Istanbulu zabeleženi su u video snimku, koji je postao viralan na internetu.

Na ovom snimku, Vukotić se nalazi u tržnom centru, gde opušteno, sa dečijim rancem na leđima, šeta uz suprugu Mašu, koja gura dečija kolica.

Ono što je primetno na snimku je to da i Vukotić i njegova žena imaju kačkete, što govori dosta o tome da su i u Turskoj bili na oprezu, vodeći računa da ih niko ne prepozna.

Kamere su snimile i kada bračni par u garažu ulazi u belom automobilu.

Ubrzo za njima ulazi i drugi automobil, za koje se spekuliše da su se u njemu nalazili Vukotićevi atentatori.

Podsetimo, dvojica napadača ispalila su hice u Vukotića u trenutku kada su bili u kolima. Kako su izvestili turski mediji, napadači su ih presreli kada su krenuli u tržni centar. Međutim, najnoviji snimci ukazuju da su oni zapravo završili kupovinu i krenuli kući.

Podsetimo, osam dana posle zločina, turska policija uhapsila je 12 osumnjičenih, među kojima su rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković, kao i Zdravko Perunović. Sumnja se da su oni platili 1,5 miliona evra i angažovali pripadnike dve najjače kriminalne grupe podzemlja u Turskoj, koje su likvidirale Vukotića.

Najnoviji detalji iz istrage, kako se navodi, ukazuju da je Vukotić praćen od maja i da su najmanje tri osobe motrile na svaki njegov korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading