OVAKO NEŠTO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Parkirao automobil u garaži, a kada se mesec dana kasnije vratio po njega - ZATEKAO JE ODVRATAN PRIZOR (VIDEO)

Autor:

Svet

26.09.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvo otkriće nije nimalo prijatno.

OVAKO NEŠTO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Parkirao automobil u garaži, a kada se mesec dana kasnije vratio po njega - ZATEKAO JE ODVRATAN PRIZOR (VIDEO)

Foto: Printscreen/Reddit

Kada god imate loš dan, uvek govorite sebi da uvek može biti gore. Svako dođe na red kada je u pitanju manjak sreće sa njihovim automobilom. Ponekad je probušena guma ili se upali lampica "proveri motor". Ali jedan čovek u Turskoj otkrio je nešto odvratno nakon što je ostavio svoj Tesla automobil mesec dana u garaži.

U objavi koja je podeljena na Reditu, vlasnik novog Tesla Modela S otkriva da je ostavio svoj automobil u turskoj garaži mesec dana. Pretpostavio je da će bezbrižno moći da se vrati u svoje vozilo u baš onakvom stanju u kakvom ga je i ostavio. Međutim, kada je otvorio vrata, otkrio je da je unutrašnjost automobila potpuno prekrivena buđi od krova do patosa.

 

 

Na video-snimku se može videti kako vlasnik automobila pronalazi sve od sedišta, volana, pojaseva, pa čak i presvlake prekrivene svetložutom buđi. Mnogi korisnici veruju da je to možda bila posledica veoma vlažne garaže ili ako je nešto ostalo u automobilu dok je vlasnik bio odsutan i ubuđalo se.

Da li to znači da je unutrašnjost potpuno uništena? Ne. Da bi uklonio buđ iz Tesline unutrašnjosti, sve što bi vlasnik morao da uradi jeste da pusti ozonski sprej sa podignutim prozorima. Na taj način bi ozonski sprej ubio svako živo biće u automobilu. Sve što bi trebalo da uradi bilo bi da ga provetri i lepo očisti da bi automobil bio kao nov.

Samo sledeći put, vlasnik ovog automobila će možda želeti da razmotri garaže sa manje vlažnim vazduhom za parkiranje svog automobila, navodi "Power Nation TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading