PROSTITUTKE LAŽIRAJU DA SU UKRAJINKE! Bizaran trend u porastu: LAKŠE DOLAZE DO POSLA!

Autor:

Svet

28.07.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveška policija registrovala je bizaran trend kada su u pitanju prostitutke koje dolaze u tu zemlju u kojoj je prodaja ljubavi zakonski dozvoljena.

PROSTITUTKE LAŽIRAJU DA SU UKRAJINKE! Bizaran trend u porastu: LAKŠE DOLAZE DO POSLA!

Foto: www.profimedia.rs

Kako piše portal "Norvej post" u izdanju na engleskom jeziku, sve više dama lakog morala u toj zemlji za sebe tvrdi da ima ukrajinski pasoš.

- Žene obično ne otkrivaju svoju nacionalnost. Ali, sada je došlo do promene - kaže Sindre Klepe, šef za istraga o trgovini ljudima u policijskom okrugu Sor-Aust.

Kako je objasnio, prostitutke koje su bile u kontaktu sa policijom rekle su dobijaju više mušterija ako na brojnim oglasima koje postavljaju na internetu navedu i podatak da su poreklom iz Ukrajine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Videli smo i prostitutke iz Rusije koje su se pretvarale da su Ukrajinke. Neke imaju i pasoše Litvanije, Moldavije, Španije - naveo je Klepe.

Prema rečima sesksologa Lajv Muhluma, ruska invazija na Ukrajinu najverovatniji je razlog zašto prodavačice ljubavi praktično u svoj CV stavljaju podatak da dolaze baš iz te zemlje.

- Mnogo je sramote povezano sa kupovinom se*sa. Dakle, ako muškarac kupi se*s od Ukrajinke, to može pomoći da se opravda kupovina i smanji loš osećaj oko toga. Verovatno misle da su ove žene u teškoj situaciji, i da su doživele mnogo loših stvari - navodi stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading