KOMEDIJA SE NASTAVLJA! Britanac koji je ostavio ženu i decu zbog Ukrajinke, uselio u kuću još mlađu IZBEGLICU SOFIJU! Bivša traži da je izbace iz "cirkuske tačke"!

Autor:

Svet

26.07.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni je u njihov stan uselio par izbeglica iz Ukrajine, a devojka se zove isto kao i prethodna Ukrajinka koju je udomio.

KOMEDIJA SE NASTAVLJA! Britanac koji je ostavio ženu i decu zbog Ukrajinke, uselio u kuću još mlađu IZBEGLICU SOFIJU! Bivša traži da je izbace iz "cirkuske tačke"!

Foto: Ptintscreen/Instagram/tee_garnett

Britanka čiji je muž pobegao od nje i dvoje dece sa ukrajinskom izbeglicom deset dana nakon što se uselila kod njih rekla je u izjavi za tabloid San da se oseća “potpuno poniženo”.

Skrhana Lorna Garnet (28) dobila je zabranu prilaska za svog bivšeg Tonija Garneta (29) ove nedelje nakon što ju je navodno bombardovao uvredljivim porukama.

Toni, inače bivši radnik obezbeđenja, je u međuvremenu u svoj novi stan, gde živi sa Sofijom Karkadim (22), uselio još jednu devojku iz Ukrajine i njenog dečka. Ona se, verovali ili ne, takođe  zove Sofija i ima 19 godina, a dečko joj je Ilija (18).

Sa druge strane, ostavljena Lorna kaže da joj se život okrenuo naglavačke.

Nikada nisam zamišljala da bi mi se ovo moglo dogoditi. Nekada sam bila prilično druželjubiva i živahna, ali sada ne volim da izlazim iz kuće. Izgleda da Toni voli pažnju, ali ja to ne mogu da podnesem. Osećam se poniženo zbog svega. Niko ne zna pravu istinu – kazala je Lorna za San.

Ona dodaje da se prevarila kada je pomislila da posle osam godina poznaje svog muža.

Republika

Foto: Printskrin

Toni Garnet sa bivšom ženom Lornom

 

Sve što sada želim je mir, da ponovo izgradim svoj život sa naše dve devojčice. Nadam se da mi zabrana prilaska to daje. Nikada ga neću sprečiti da viđa svoju decu, želim im sve najbolje. Ali odbijam da ih uvučem u cirkusku tačku – rekla je ostrašćena žena.

Podsećamo, Sofiji je Toni ponudio smeštaj u njihovoj kući u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu dok je bežala od rata u Ukrajini.Već druge nedelje pod istim krovom Lorna je postala sumnjičava i naredila Sofiji da ode, a Toni je spakovao kofere i krenuo sa njom.

Toni se kasnije izvinio Lorni za bol koji su joj naneli, ali je insistirao da planiraju da provedu ostatak života zajedno.

Republika

Foto: Printskrin

Sofija Karkadim

 

Ukrajina je iste veličine kao Velika Britanija i ako bismo bili napadnuti, nadali se da bi ostatak sveta uskočio da nam pomogne. To je sve što sam želeo da uradim, ali stvari su dobile veoma neočekivan preokret – kazao je on svojevremeno.

Da stvar bude još komplikovanija, Sofija je pretrpela infekciju oka tokom bega preko Nemačke i sada je delimično slepa. Toni se obavezao da će biti njen negovatelj, još pre nego što je zbrinuo “Sofiju broj dva” i njenog dečka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading