OVO SE PUTINU NEĆE SVIDETI! Procurio razgovor tajno snimanih ruskih pukovnika: BRUTALNO BLAĆENJE ŠEFA KREMLJA I NJEGOVIH SARADNIKA! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.06.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski radio Sloboda objavio je šokantan razgovor dvojice ruskih pukovnika koji su, ne znajući da su mete prisluškivanja ukrajinske službe, žestoko kritikovali ruskog predsednika Vladimira Putina.

OVO SE PUTINU NEĆE SVIDETI! Procurio razgovor tajno snimanih ruskih pukovnika: BRUTALNO BLAĆENJE ŠEFA KREMLJA I NJEGOVIH SARADNIKA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Maksim Vlasov (42) i Vitalij Kovtun (47), ruski pukovnici koji su na frontu u Ukrajini proveli ne mali broj dana od početka ruske invazije na tu zemlju 24. februara, snimljeni su u žestokom blaćenju najviših funkcionera Kremlja, pa i samog Vladimira Putina.

Kako piše Slobodna Dalmacija, besni zbog velikih gubitaka koje su ruske snage pretrpele u Ukrajini a koje zvanična Moskva nije priznala, Vlasov i Kovtun okrivili su Putin zbog "nesposobnosti" da bombarduje ukrajinsku Vrhovnu Radu, vladu i druge ključne lokacije.

Na meti dvojice pukovnika našao se i ministar odbrane Sergej Šojgu, koji je optužen da čak nije ni služio vojsku.

U razgovoru dvojice pukovnika, moglo se čuti i da je Šojgu "laik i šoumen", nesposoban da osigura dovoljan broj vojnika koji služe vojni rok na ugovoru.

- Još se čudi što ih nema. Naravno da ih nema, plaćali su ih samo 330 evra mesečno na početku rata - jadikuje u ovom dijalogu pukovnik Kovtun.

 

 

Zajedljive komentare Vlasov i Kovtun razmenili su i o Aleksandru Dvornikovu, koji je zbog ratnih operacija u Siriji i navodnih zločina koji su tamo počinjeni u Zapadnim medijima označen kao "Sirijski kasapin".

Dvojica pukovnika idu toliko daleko da ga nazivaju "idiotom" i "legendarnim kretenom bez glave".

Inače, prema navodima Slobodne Dalmacije, termin kada su Ukrajinci presreli razgovor ove dvojice ruskih pukovnika, ali se spekuliše da se je razgovor nastao nakon potapanja krstarice Moskva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Republikanac

03.06.2022 10:30

Ako je ovo sve istina pukovnici su pravu. Putin je krenuo u rat kao na paradu. Da je sa krstarecim raketama prvi dan poravnao Predsjednistvo, vladu i Ministarstvo odbrane i ubio Zelenskog i vodjstvo Ukrajine mogao je usetati u Kijev, ali ovako c ese rat oduziti u nedogled sa mogucnoscu da preraste u direktni sukob Rusije i NATO snaga.