RAT U UKRAJINI JE GOTOV! Putinova ljubimica šokirala u uživo programu: Počinje nešto MNOGO GORE! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

31.05.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omiljena novinarka ruskog predsednika Vladimira Putina, Olga Skabajeva, šokirala je izjavom tokom gostovanja na ruskoj državnoj televiziji.

RAT U UKRAJINI JE GOTOV! Putinova ljubimica šokirala u uživo programu: Počinje nešto MNOGO GORE! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Skabajeva je u programu uživo istakla da se invazija na Ukrajinu završava i da počinje Treći svetski rat!

Kako Rusi nazivaju ono što se dešava u Ukrajini "specijalna operacija", a što je realno govoreći, rat, Putinova omiljena novinarka veruje da je to završeno i da počinje Treći svetski rat.

Obraćajući se gledaocima u emisiji Rusija-1, ona je poručila da se Rusija sada nalazi u situciji u kojoj će morati da "demilitarizuje" i NATO.

- Možda je došlo vreme da se prizna mogućnost da je ruska specijalna operacija u Ukrajini završena. U smislu da je počeo pravi rat. Štaviše, to je treći svetski rat. Primorani smo da demilitarizujemo ne samo Ukrajinu, već i ceo NATO - rekla je Skabajeva.

Inače, Skabajeva je prava zvezda koja je najviše privukla pažnju kod zapadnih medija. Njeni nadimci su: "rukovodilac propagande", "snage za specijalne operacije" ruske državne televizije i "gvozdena lutka Putinove TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Leo

31.05.2022 13:58

Čuj,oni će da "demilitarizuju" NATO! Njet. sejo! Glad,pijanstvo i korupcija, će ponovo da vlada Rusijom! A, botoksirani kepec iz Kremlja, je upao u zamku, svetskih vladara, iz koje mu, nema povratka!! Da ,sejo, treći svetski rat, je počeo, ima već, oko dve godine, i kaži mu, da je, i nuklearno oružje zastarelo, i da će tek da vidi, kako se vodi savremeni rat, i šta je vrhunska tehnologija...

Odgovori 3 13
A co

31.05.2022 16:13

Demontažu zločinačke NATO alijanse... bih voleo da doživim pa makar odmah posle toga otišao bogu na istinu...

Odgovori 11 3
Toki

31.05.2022 22:29

Udrite nraćo Rusi, ne žalite ni jednog nacistu, a ni onoga ko podržava naciste!!!

Odgovori 10 5
Mladen

01.06.2022 05:19

Kako mi se gadi ova Ruska propaganda, sirova, nedefinisana...S druge strane obozavam Americku propagandu, ipak se tu vidi razlika u klasi. Pa ipak su Ameri ucili od najboljeg, Gebelsa. E pa da.