BRITANSKO VASKRSNUĆE PUTINA: Ujutru ga sahranili, popodne mu dali još tri godine života

Autor: Republika

Svet

29.05.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je jutros objavljena vest na britanskom portalu "Dejli star", da je ruski predsednik Vladimir Putin možda već mrtav, te da ga menja dvojnik, samo nekoliko sati kasnije "Dejli mejl" objavio je da Putin ima još svega tri godine života prema tvrdnjama izvora iz MI6.

BRITANSKO VASKRSNUĆE PUTINA: Ujutru ga sahranili, popodne mu dali još tri godine života

Foto: Printscreen/Youtube/SkyNews

Od početka rata britanski mediji konstantno izveštavaju o lošem zdravstvenom stanju Vladimira Putina, pomno su praćeni svi njegovi pokreti, kako bi se došlo do saznanja u kakvom se stanju stvarno nalazi predsednik Rusije.

Razne dijagnoze su mu prepisivane, pa je tako Putin za kratak period stigao od teške bolesti, preko sahrane do produžetka života za tri godine.

Neimenovani agent FSB-a kazao je nekadašnjem kolegi, prebegu Borisu Karpičkovu  da je Putin veoma teško bolestan te da su mu ostale svega tri godine života.

Slične tvrdnje prenose i drugi izvori koji se pozivaju na informacije pristigle od ljudi iz šireg kruga zvaničnika u Kremlju. Na Telegram kanalu General SVR, koji tvrdi da ima izvore iz Kremlja, objavljena je vest da je Putin ovog meseca imao operaciju za koju su lekari rekli da je nužna, koja je uspešno obavljena i da se Putin trenutno oporavlja.

Lekari su navodno obavili operaciju u noći sa 16. na 17. maj, nakon što su Putinovi dežurni lekari insistirali da se ona hitno zakaže. Kanal je naglasio kako je već pre primećeno da je Putin bio odsutan iz medija i iz vesti od 17. do 19. maja, te da je imao kontakt jedino sa Nikolajem Patruševom, sekretarom veća bezbednosti Ruske Federacije.

Podsetimo da je britanski portal "Dejli star" jutros objavio vest kako je Putin već možda mrtav, te kako tvrde izvori iz MI6 mogao bi da bude zamenjen dvojnikom ukoliko je to istina.

Oni su takođe napomenuli i da su sva Putinova pojavljivanja u javnosti snimljena unapred, i da ukoliko se desi da umre njegova smrt će se čuvati u tajnosti nedeljama, ako ne i mesecima pozivajući se na izvore MI6.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

29.05.2022 15:56

Bolje neka brinu o zdravlju Bajdena i Dzonsona,Putin je zdrav kao dren. Ovo je po ko zna koji put medijska patka Zapada.Zivece duze od svih koji mu predvidjaju smrt,bivsih spijuna,izdajnika i rusofobicara.