Našli ga u vodi kako pluta, a onda se počelo odmotavati KLUPKO STRAVIČNIH ZLOČINA! Sve ih pobio zbog NASLEDSTVA!

Autor:

Svet

23.05.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mladić iz Vermonta optužen je u utorak da je pustio da mu se majka utopi kako bi nasledio sedam miliona dolara.

Našli ga u vodi kako pluta, a onda se počelo odmotavati KLUPKO STRAVIČNIH ZLOČINA! Sve ih pobio zbog NASLEDSTVA!

Foto: Tanjug

Nejtan Karman (28) suočen je sa osam tačaka optužnice za ubistvo Linde Karman 2016. na Roud Ajlendu kako bi preuzeo pozamašno nasledstvo. Nejtan je pronađen kako pluta sam na splavu, osam dana nakon što su on i njegova majka otišli na pecanje pored obale ostrva Martas Vinjard u Masačusetsu.

Nejtan je Obalskoj straži prvo rekao da je njihov brod počeo da se puni vodom zbog čega je otplivao do splava i pozvao svoju majku ali da je nikad više nije video. Svedoci su rekli da su videli kako mladić uklanja stabilizirajući kompenzator plutanja sa krme, blizu linije vode plovila, ostavljajući rupe koje je pokušao da zapečati epoksidnim štapićima.

Rođaci su takođe optužili Nejtana da je ubio ne samo svoju majku već i dedu u pokušaju da dođe do nasledstva. Nejtanov deda Džon Čakalos ubijen je sa tri hica u glavu u svojoj kući u Vindzoru u Konektikatu 2013. Policija je tada rekla da je Nejtan osumnjičen, ali optužnica nije podneta. Policija je tada takođe navela da je Nejtan poslednji koji je dedu video živog, jer su zajedno večerali u noći kad je ubijen.

Nejtan je na suđenju 2018. bacio krivicu za ubistvo dede na njegovu navodnu ljubavnicu i dodao da je njen mogući motiv bila pljačka.

Mladić je sada uhapšen u utorak zbog smrti majke, a Vilijam Majkl, advokat sestre Linde Karman, rekao je da porodica trenutno nema komentar.

Bonus video:

https://www.youtube.com/c/RepublikaRS/search?query=ubistvo

Komentari (0)

Loading