RUSKA NAFTA JE PUNA UKRAJINSKE KRVI! Kuleba besan na EVROPSKE LIDERE: NE KUPUJTE TO!

Autor:

Svet

25.04.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef evropske diplomatije Žozep Borel izjavio je da se zemlje članice Evropske unije ne slažu o punom embargu.

RUSKA NAFTA JE PUNA UKRAJINSKE KRVI!  Kuleba besan na EVROPSKE LIDERE: NE KUPUJTE TO!

Foto: Tanjug/AP, Pixbay

Vladimir Putin

Šef Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da EU treba da uvede pravi embargo na rusku naftu i da ne dozvoli Rusiji da zaobiđe ograničenja.

- Ako su svetski lideri i biznisi ozbiljni u pogledu okončanja ruskih ratnih zločina, prvo moraju Putinu da oduzmu prihode od nafte. Dosta izgovora i polumera dok se Ukrajinci bombarduju, ubijaju, muče, siluju. Ruska nafta je puna ukrajinske krvi. Prestanite da kupujete to - napisao je Kuleba na Tviteru.

 

 

- EU je potreban pravi embargo na rusku naftu. Osim toga, Rusija očajnički pokušava da zaobiđe ograničenja koja su već uvedena. Da budemo jasni: svaka mešavina koja sadrži rusku naftu treba smatrati 100% ruskom naftom. Ne dozvolite Rusima da zaobiđu ograničenja - rekao je on.

Podsetimo, šef evropske diplomatije Žozep Borel izjavio je da se zemlje članice Evropske unije ne slažu o punom embargu ili povećanju carina na uvoz ruske nafte i gasa, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading