ZAŠTO SU RUSI TAKO ZLI PREMA NAMA: Zelenskog supruga nije videla mesec dana, a sada je otkrila i gde on živi

Autor:

Svet

19.04.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila je i kako su ona i njena deca pronašla svrhu i utehu pomažući drugima u krizi te dodala kako su odrasli dramatično, gotovo preko noći.

ZAŠTO SU RUSI TAKO ZLI PREMA NAMA: Zelenskog supruga nije videla mesec dana, a sada je otkrila i gde on živi

Foto: Instagram/Olena Zelenska

Olena Zelenska (44) svog supruga, ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog (44) nije videla već više od mesec dana. Čuju se jedino telefonski jer on od početka rata živi i radi u svojoj kancelariji.

Njihova deca, Aleksandra (18) i Kiril (9) na sreću su s njom, a kako je otkrila u intervjuu za CNN, trudi se da ostane fokusirana na svoju porodicu i pokušava da se nosi s tragedijom.

- To vam je kao da hodate po užetu, ako počnete razmišljati o tome kako vam ide, izgubićete ravnotežu. Dakle, da biste izdržali, samo morate ići napred i raditi ono što radite. Istog principa drže se, koliko ja znam, svi Ukrajinci - odgovorila je Olena na pitanje "kako se njena porodica drži".

 

 

Otkrila je i kako su ona i njena deca pronašla svrhu i utehu pomažući drugima u krizi te dodala kako su odrasli dramatično, gotovo preko noći.

- Kada imate nekoga o kome morate brinuti, postanete disciplinovani. Nisam im ništa previše trebala objašnjavati - govori Zelenska koja ima samo reči hvale za svoju decu, ali i za svu decu u Ukrajini.

- Kada gledam intervjue s decom iz Buče ili čujem priče svojih prijatelja o njihovoj deci, shvatam da deca itekako razumeju sve što se događa i to bolje od nas odraslih. Oni vide suštinu. Kao što je jedno dete reklo: Zašto su Rusi tako zli prema nama? Čini se da su ih tukli kod kuće.

Inače, Olena i Volodimir u braku su od 2003. godine. Iako se nije slagala s kandidaturom svog supruga za predsednika, u poslednje tri godine pokazala se kao rođena za ulogu prve dame. Pohađali su istu školu, ali tada se nisu družili. Oboje su rođeni u gradu Krivij Rihu na jugoistoku Ukrajine. 

Par se upoznao na fakultetu kada su studirali u istom gradu. Olena je odabrala studije građevine, a Zelenski prava. Sreli su se slučajno, a ubrzo i zaljubili. U vezi su bili osam godina, nakon čega su se venčali.

Po završetku fakulteta ni sadašnji ukrajinski predsednik ni prva dama nisu nastavili raditi u struci. Zelenski se počeo baviti stend-ap komedijom, a Olena ga je pratila na nastupima te je tako postala i deo njegovog produkcijskog tima, navodi Večernji.

Osnovali su i produkcijsku kuću Studio Kvartal-95 koja je proizvodila filmove, televizijske serije, a organizovali su i koncerte. Upravo je Olena pisala scenario za emisiju političke satire ''Sluga naroda'' koju je vodio Volodimir i koja mu je donela pobedu na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vlada

19.04.2022 12:38

Ukrajinci planirali da Istrebe Ruse u Ukrajini. A sa biolaboratorijama da Istrebe sve Ruse na planeti.

Odgovori 15 2
Miki

19.04.2022 13:15

Osam godina ubijanja bez imalo dobre volje za dogovorom sa ruskom manjinom. Minsk 1 i Minsk 2 je evropsko fingiranje politickog dogovaranja, koje je u praksi funkcionisalo u americkoj varijanti - ko hoce da govori ruski - traktor pa napolje. Osam godina. Da li su za sve te godine, dok su mirne savesti bombardovali civile koji zele autonomiju u kojoj mogu da govore ruski i da uzivaju ljudska prava i zive u miru, Ukrainci bili dobri prema njima ili su mislili da su pametni? Da udju u EU i u NATO pakt i da onda steknu pravo na instaliranje atomskog naoruzanja uperenog prema Moskvi. Rusija je upozorila, pre svega Ukrainu (o njihovoj kozi se radi, a ne o bilo kojoj NATO clanici). Posto je ignorisano jedno tako ozbiljno upozorenje, moram priznati, kada je u pitanju veza sa pojmom "zli", da li bi jos jedno osam godina bombardovanja civila u Donbasu bez bilo kakvih posledica bilo dovoljno da karakterisete rusku naciju kao - dobri?

Odgovori 19 2
Marko

19.04.2022 13:56

Jer ste fašisti i nacisti

Odgovori 12 1
Zis

19.04.2022 20:27

Zasto ste vi prema Rusima u Donbasu zli? Draga damo ti i tvoj muž(cirkuzant) uzeli ste pare od zapadnih gnjida a za narod u Ukraini vas zabole ona stvar.Treba Putin da vas nauci pameti olosi placeni