PRAVIČNI USLOVI ZA UKRAJINU! Volodimir Zelenski: Očekujem razumne pregovore - moraju da garantuju suverenitet naše zemlje!

Autor:

Svet

26.03.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori sa Rusijom moraju biti razumni, a ukrajinski suverenitet mora biti zagarantovan uz obezbeđenje teritorijalnog integriteta, izjavio je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski u novom video obraćanju naciji.

PRAVIČNI USLOVI ZA UKRAJINU! Volodimir Zelenski: Očekujem razumne pregovore - moraju da garantuju suverenitet naše zemlje!

Foto: Printscreen

- Zadržavajući ruske akcije, naši branioci navode rusko rukovodstvo na jednostavnu i logičnu ideju: razgovor je neophodan. Smisleno. Hitno. Pošteno. Zbog rezultata, a ne zbog odlaganja - saopštio je Zelenski.

- Odnosno, uslovi moraju biti pravični, a ukrajinski narod neće prihvatiti nijedne druge - rekao je Zelenski.

Ukrajinski predsednik je u obraćanju ponovio da je u ovom sukobu već poginulo 16.000 ruskih vojnika i upitao šta je opravdanje za tolike žrtve, navodi Ukrinform.

Sve o aktuelnim dešavanjima o agresiji Rusije na Ukrajinu možete pročitati na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading