LJUDMILA O PUTINU: Rekao je za sebe da je TEŽAK, onda je uradio nešto ŠOKANTNO!

Autor:

Svet

17.03.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek o kojem sada priča ceo svet, Vladimir Putin, bizarno je zaprosio svoju tadašnju devojku Ljudmilu, a još bizarnije javnosti saopštio kraj nakon 30 godina braka.

LJUDMILA O PUTINU: Rekao je za sebe da je TEŽAK, onda je uradio nešto ŠOKANTNO!

Foto: printskrin/youtube

Ljudmila i Vladimir Putin u braku su bili 30 godina, od 1983. do 2013, a Ljudmila je jednom prilikom ispričala kako ju je bivši suprug zaprosio na toliko bizaran način da je pomislila kako je zapravo ostavlja.

- Jedne noći smo sedeli u kući i on je rekao: ‘Do sada si već shvatila kakva sam ja osoba. Generalno, nisam baš lak. U ove tri godine verovatno si i sama donela odluku - rekla je Ljudmila u jednom intervjuu koji je prenesen unutar Putinove biografije “First Person”.

"Smatrao je da nije dobar životni partner"

- Bio je samokritičan, objašnjavao je da je ćutljiv tip, da je u nekim stvarima oštar i da zna da vređa ljude. Smatrao je da nije dovoljno dobar životni partner. Zazvučalo mi je kao da nabraja razloge zbog kojih želi da prekinemo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Odgovorila sam mu da sam donela odluku, a on me upitao jesam li sigurna u to. Kimnula sam glavom i bila uverena da je to naš kraj, ali zatim je on rekao: ‘Ako je tako, onda želim da znaš da te volim i nadam se da ćeš se udati za mene - ispričala je.

Ljudmila je na njegovu prosidbu odmah pristala. “Bilo je to iznenađenje za mene.”

Objava razvoda

Podsećamo, objava njihovog razvoda u videu iz 2013. godine bila je gotovo jednako bizarna, a mnogi i danas smatraju kako su Ljudmilino ponašanje i govor tela bili čudni i da je govorila ono što je morala.

- Razvodimo se jer se jedva viđamo. Naša deca su odrasla i vode svoje živote. Svi vode svoje živote. Zahvalna sam Vladimiru Vladimiroviču na podršci, uvek ćemo biti prijatelji - rekla je tada.

Republika

Foto: Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Razvod

Putin je navodno prema bivšoj supruzi bio toliko hladan da joj je, nakon što je jednom pretrpela saobraćajnu nesreću, samo poslao cveće u bolnicu. Postoji mnoštvo navoda o tome da je Putin prema bivšoj supruzi bio sve gori što je postajao moćniji.

Nakon razvoda Ljudmila se potpuno povukla iz javnosti te se o njoj danas malo zna.

Navodno se tajno udala za 21 godinu mlađeg

U braku sa Putinom je dobila dve kćeri, a navodno se 2015. godine u tajnosti venčala za 21 godinu mlađeg biznismena Artura Očeretnija, ali tu informaciju ni jedna ni druga strana nikada nije potvrdila ni opovrgnula, piše Index.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading