RUSI PONOSNI NA OPERACIJU U UKRAJINI: Ono što se sada dešava je sprečavanje trećeg svetskog rata

Autor: Tanjug, Republika

Svet

17.03.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatraju da posle ove akcije “nikome neće pasti na pamet da nastavi da ignoriše Rusiju i njene nacionalne interese, njene brige, njene potrebe da živi u miru i harmoniji sa spoljnim svetom.

RUSI PONOSNI NA OPERACIJU U UKRAJINI: Ono što se sada dešava je sprečavanje trećeg svetskog rata

Foto: Tanjug/AP

Specijalna operacija koju je Rusija sprovela u Ukrajini omogućila je da se spreči treći svetski rat, sukob između Rusije i SAD, kao i sukob između Ruske Federacije i NATO-a, izjavio je danas potpredsednik Saveta Ruske Federacije Konstantin Kosačev.

- Ono što se sada događa u Ukrajini je sprečavanje trećeg svetskog rata. Ovo je zaista sprečavanje sukoba između Rusije i SAD, između Rusije i NATO-a, do kojeg bi sigurno došlo da nije bilo trenutne specijalne operacije - izjavio je Kosačev, a prenosi RIA Novosti.

On smatra da posle ove akcije “nikome neće pasti na pamet da nastavi da ignoriše Rusiju i njene nacionalne interese, njene brige, njene potrebe da živi u miru i harmoniji sa spoljnim svetom”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading