MISLITE SVOJOM GLAVOM! Ruska novinarka koja je upala u studio sa antiratnim natpisom ima novu poruku za sve (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

16.03.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinja Marina Ovsjanjikova, koja je upala u tv studio da osudi rat u Ukrajini u informativnom programu na Prvom kanalu, rekla je da se plaši za bezbednost.

MISLITE SVOJOM GLAVOM! Ruska novinarka koja je upala u studio sa antiratnim natpisom ima novu poruku za sve (FOTO/VIDEO)

Foto: printskrin

Marina Ovsjanjikova rekla je da ne planira da pobegne iz Rusije i da se nada da se neće suočiti sa krivičnim gonjenjem u svom prvom televizijskom intervjuu nakon protesta protiv rata u Ukrajini tokom informativnog programa Prvog kanala u ponedeljak uveče.

- Verujem u ono što sam uradila, ali sada razumem razmere problema sa kojima ću morati da se nosim i, naravno, veoma sam zabrinuta za svoju bezbednost - rekla je za Rojters Ovsjanjikova, urednica Prvog kanala.

- Uopšte se ne osećam kao heroina... Znate, samo želim da osetim da ova žrtva nije bila uzaludna i da će ljudi otvoriti oči -  rekla je ona.

Ona je u utorak kažnjena novčanom kaznom, samo nekoliko sati nakon što je Kremlj njen protest proglasio "huliganstvom".

Rojters je podneo pismeni zahtev ruskom Ministarstvu unutrašnjih poslova tražeći komentar o njenom slučaju i da li je njen slučaj zatvoren.

Cilj Ovsjanjikove nije samo da protestuje protiv rata, već i da pošalje poruku Rusima, rekla je Rojtersu.

- Ne budite takvi zombiji, ne slušajte ovu propagandu, naučite da analizirate informacije, naučite da pronađete druge izvore informacija – i to ne samo rusku državnu televiziju - rekla je ona.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

16.03.2022 17:22

U Sibir bih te odmah poslala.......bruko i sramoto !!!!