KREMLJ JE IZBRISAO LJUDMILU IZ PUTINOVE BIOGRAFIJE: Ovo je prva žena ruskog predsednika

Autor:

Svet

12.03.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin je pokrenuo razorni napad na Ukrajinu, u pokušaju da zbaci njenu demokratski izabranu vladu.

KREMLJ JE IZBRISAO LJUDMILU IZ PUTINOVE BIOGRAFIJE: Ovo je prva žena ruskog predsednika

Foto: printskrin/youtube

Vladimir Putin ima intenzivan dnevni raspored - i pokušava da upade u svoj lični život drži strogo ograničenim.

Putin se oženio Ljudmilom Škrebnevom 1983. godine i par je imao dve ćerke, Mariju i Jekaterinu. Iako je ozloglašeno tajnovit u vezi sa svojim ličnim životom, par je objavio da se rastaje u montiranom televizijskom intervjuu u junu 2013.

Razvod je kasnije potvrđen tako što je Ljudmilino ime uklonjeno iz Putinove zvanične biografije na sajtu Kremlja, pa se u njegovoj biografiji jednostavno pominju samo njihova deca.

U svojoj biografiji „Prvo lice“ iz 2000. godine, koja sadrži niz intervjua sa ruskim predsednikom i njemu bliskim ličnostima, Ljudmila je podelila detalje o njihovoj vezi. U iskrenom ćaskanju otkrila je da nije mnogo mislila o „loše obučenom” muškarcu kojeg je upoznala ispred pozorišta dok je bila na spoju.

Ali par je nastavio da bude u kontaktu nakon što joj je Putin dao svoj broj telefona - redak potez za KGB-ovog oficira opsednutog privatnošću. Posle tri i po godine, Putin ju je zaprosio, ali je zbog njegovog prigušenog ponašanja Ljudmila bila uverena da zapravo pokušava da je ostavi.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading