MEDVEDEV PRETI EVROPI RATOM! Zastrašujuća poruka bivšeg predsednika Rusije!

Autor:

Svet

01.03.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dmitrij Medvedev odgovorio je francuskom ministru ekonomije koji je izjavio da Evropa i SAD objavljuju "finansijski rat" Putinu i da će to uništiti rusku ekonomiju.

MEDVEDEV PRETI EVROPI RATOM! Zastrašujuća poruka bivšeg predsednika Rusije!

Foto: Tanjug/AP

- Danas je  francuski ministar rekao da su objavili ekonomski rat Rusiji. Pazite na jezik, gospodo! I ne zaboravite da su se u ljudskoj istoriji ekonomski ratovi često pretvarali u prave - napisao je zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev na Tviteru.

 


Posetimo, francuski ministar finansija je gostujući na radio "Frans info", otkrio i da se na spisku ruskih oligarha u Evropi nalazi skoro 500 imena.

"Objavićemo ekonomski i finansijski rat Rusiji, i dovešćemo do kolapsa ruske ekonomije. Gađamo srce ruskog sistema, gađamo Vladimira Putina, oligarhe koji su mu bliski, ali smo svesni toga da ćemo pogoditi i ruski narod koji će takođe snositi posledice", rekao je on i dodao:

"Sankcije moraju da udaraju brzo, jako, i već se osećaju njihovi efekti. Rublja je pala za 30 odsto i ruske novčane rezerve će se istopiti kao pahuljice snega na suncu. Slavni ratni trezor Vladimira Putina već je sveden maltene ni na šta. Sanckije su delotvorne i njihova efikasnost je zastrašujuća. Evropska komisija trenutno razmatra i novi paket sankcija, o kojem će biti više reči tokom ovog jutra, kao i na sastanku G7 u utorak i susretu ministara finansija evropskih zemalja koji će biti održan u sredu",

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milorad

01.03.2022 16:58

Rokajte pasast medvede pobite povampirene fasiste srbi su uzvas idemo do kraja fosta je bilo mi sad nema sta da gubimo

Odgovori 11 1
Idemilelajkovackomprugom

01.03.2022 17:30

Osililo se, prvi put da neko preti uništenju planete