VOZAČ PRATIO NAVIGACIJU, PA ZAVRŠIO NA LITICI: Visio tri dana na planinskom prevoju (VIDEO)

Autor:

Svet

08.01.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač kamiona loše procenio putanju kojom je krenuo, pa ostao zaglavljen na uskom planinskom prevoju.

VOZAČ PRATIO NAVIGACIJU, PA ZAVRŠIO NA LITICI: Visio tri dana na planinskom prevoju (VIDEO)

Foto: printscreen

Kamion visi sa litice

Prizori iz kineskog grada Džangzija u provinciji Šansi obišli su svet, a sve zbog vozača kamiona koji je hteo da posluša GPS navigaciju. 

Naime, kamiondžija se vodio uputstvima uređaja za GPS navigaciju, pa je tako došao do uskog puta na planinskom prevoju. Kamion je bio preširok za prolazak, ali vozač je svejedno nastavio.

Kada je shvatio da neće moći da prođe, pokušao je da se vrati unazad i tim potezom je upao u rupu duboku skoro stotinu metara. Kabina i prednji deo prikolice visili su s litice, pa je pravo čudo kako je vozač uspeo da se izvuče iz kabine i pobegne na sigurno. Svemu je svedočio motociklista koji je vozio iza kamiona.

Pukom srećom izbegnute se teže posledice.

- Ovaj put ima ograničenja, ne može proći nijedno vozilo više od dva metra. Sneg je padao čitavog dana, teretnjak je nastavio vožnju i skliznuo s puta. Pokušao je da se izvuče, ali tu je umalo pao s planine i sada je saobraćaj potpuno blokiran - rekao je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading