VOZAČ KAMIONA NALETEO NA BEBU, A ONDA JE DADILJA SKOČILA POD NJEGA! Dala je svoj za život mališana: Zauvek će biti naš anđeo čuvar!

Autor: Republika

Svet

02.01.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arseli Seli Muščemp, majka dvoje dece, dala je svoj život kako bi spasla sigurne smrti mališana kog je čuvala.

VOZAČ KAMIONA NALETEO NA BEBU, A ONDA JE DADILJA SKOČILA POD NJEGA! Dala je svoj za život mališana: Zauvek će biti naš anđeo čuvar!

Foto: Printscreen

Arseli se danima borila za život u bolnici

Hrabra dadilja koju je udario kamion u Bruklinu kada je pred njegovim naletom spasila jednogodišnju bebu, podlegla je povredama, objavila je danas porodica deteta.

Arseli Seli Muščemp (52) umrla je pošto je u indukovanoj komi bila od nesreće 20. decembra.

- Seli nažalost nije preživela i umrla je okružena ljubavlju, utehom i porodicom. Za moju suprugu i mene ona će zauvek ostati anđeo čuvar našeg sina Rouvana za kojeg se žrtvovala - napisao je na stranici GoFundMe Patrik Mulen, otac deteta koji je preko pomenutog profila prikupljao novac za troškove lečenja nesrećne Selin, inače majke dvoje dece.

 

 

Muščempovu, migrantkinju iz Belizea, kamion je udario dok je sa dečjim kolicima prelazila saobraćajnu raskrsnicu Junion Strita i Pete Avenije, kod parka Sloup.

Brzo je prebačena u bolnicu gde je podvrgnuta operaciji na mozgu.

Protiv vozača (68) dosad nije podignuta kaznena prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading