DRAMA U BRITANIJI: PIŠTOLJEM KRENUO NA KRALJICU! Policija na nogama, nikome nije jasno kako je provalio u zamak dok su u njemu bili i ČARLS I KAMILA!

Autor: Republika

Svet

26.12.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatičnu situaciju okončala je policija uhvativši devetnaetogodišnjeg mladića koji je kod sebe imao vatreno oružje.

DRAMA U BRITANIJI: PIŠTOLJEM KRENUO NA KRALJICU! Policija na nogama, nikome nije jasno kako je provalio u zamak dok su u njemu bili i ČARLS I KAMILA!

Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljica Elizabeta II na udaru napadača

Prava drama odvijala se u Ujedinjenom Kraljevstvu kada je naoružani napadač star 19 godina upao u zamak Vindzor u trenutku dok su se u njemu nalazili kraljica Elizabeta II, njen sin, princ Čarls i njegova supruga Kamila

Obezbeđenje je, kako navode britanski mediji, u poslednjem trenutku sprečilo veći incident, budući da nikome nije jasno kako je muškarac s pištoljem u ruci probio zaštitne barijere i ušao u deo zamka koji nije otvoren za posetioce.    

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zamak Vindzor 

- Istraga je u toku, usko surađujemo s kolegama iz Metropolitanske policije - rekla je nadzornica zamka Rebeka Mers.

Incident se, inače, dogodio juče rano ujutru, ali su tek kasno sinoć objavljeni detalji incidenta kako se javnost ne bi uznemiravala. 

Policajci su na poprište incidenta stigli oko 8.30 ujutro i na području dvorca uhvatili 19-godišnjaka iz Soutemptoma. Odmah je priveden - saopšteno je iz policije i istaknuto kako je muškarac uhvaćen zbog zbog da je provalio ili neovlašćeno ušao na zaštićeno mesto i posedovao vatreno oružje.

- Možemo potvrditi da su sigurnosni procesi pokrenuti u trenucima nakon što je muškarac ušao u teren dvorca, ali moramo naglasiti da nije ušao ni u jednu zgradu. O incidentu su obavešteni članovi kraljevske porodice. Ne verujemo da postoji šira opasnost za javnost - stoji još u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading