SKANDAL U BRITANIJI - PEDOFIL SE BAŠKARIO U KUĆI ELIZABETE II SA ŽENOM KOJA MU JE PODVODILA DEVOJČICE! Ostrvljani pobesneli: Šta će taj zlotvor tamo?!

Autor: Republika

Svet

10.12.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Žislen Maksvel, devojci pedofila Džefrija Epstajna koji se 2019. ubio u zatvoru, otkrilo je još stravičnih detalja iz života jednog od najomraženijih pedofila u SAD.

SKANDAL U BRITANIJI - PEDOFIL SE BAŠKARIO U KUĆI ELIZABETE II SA ŽENOM KOJA MU JE PODVODILA DEVOJČICE! Ostrvljani pobesneli: Šta će taj zlotvor tamo?!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Džefri Epstajn sa Maksvelovom uživao u kraljičinoj vili

Na suđenju Žislen Maksvel, koja je optužena da je mamila i pripremala maloletne devojke kako bi zloglasni američki milijarder Džefri Epstajn mogao seksualno da ih zlostavlja, pojavila se i fotografija monstruoznog dvojca kako uživaju u brvnari britanske kraljice Elizabete II u Balmoralu. 

Odevena u plavu kariranu košulju, Žislen drži ruku na Epstajnovom kolenu dok sede na istom mestu u kolibi u Glen Begu na kojm se i kraljica opuštala sa svojom prijateljicom i na kom se pokojni princ Filip družio s praunukom Mijom.

Iako nije jasno kada je tačno slika snimljena, poznato je da je Maksvelovu i Epstajna 1999. u Balmoral pozvao princ Endrjua, kraljičinog mlađeg sina.   

- Na suđenju Maksvelovoj u Njujorku u ponedeljak prikazano je mnoštvo njenih slika sa monstrumom nakon čega je ona okarakterisana kao partner u zločinu - navode američki mediji 

FBI je, inače, 2019. zaplenio mnoštvo fotografija iz Epstajnove vile na Menhetnu nakon što je uhvaćen pod optužbom za seksualnu trgovinu. Nedugo nakon toga milioner je sebi oduzeo život u zatvoru dok je čekao suđenje.

Što se tiče princa Endrjua, koji je bio prijatelj i sa Epstajnom i Maksvelovom, u dosadašnjem toku suđenja je spomenut tri puta. On se, međutim, nije mnogo obazirao na to, pa je tako prošle nedelje viđen kako jaše s prijateljima u blizini dvorca Vindzor i to u jeku suđenja bivšoj devojci njegovog pokojnog prijatelja. 

Tužioci u Njujorku tvrde da je Maksvel "servirala" devojke bivšem ljubavniku kako bi on mogao da ih zlostavlja, ali je i sama učestvovala u zlostavljanju. Ona, ipak, sve optužbe poriče.

Detalji sa suđenja Maksvelovoj izazvali su žestoke reakcije u britanskoj javnosti budući da je već i sama veza princa Endrjua dovoljno skandalozna za Ostrvljane, a sad je u sve umešana i kraljica.

- Šta će taj monstrum tamo - glasi samo jedan od mnogobrojnih komentara na tekst o Epstajnovom uživanju u kraljičinoj vikendici.     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

13.12.2021 16:39

Bio u poseti kod ortaka, princa Ebdruja.