PEDOFIL EPSTAJN DOVODIO MALOLETNICE TRAMPU NA IMANJE?! Skandalozno svedočenje na suđenju saradnici monstruma koji se ubio 2019. u zatvoru!

Autor: Republika

Svet

03.12.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju Žislen Maksvel, ljubavnici i saradnici seksualnog predatora Džefrija Epstajna, iznete su ozbiljne optužbe na račun bivšeg lidera SAD Donalda Trampa.

PEDOFIL EPSTAJN DOVODIO MALOLETNICE TRAMPU NA IMANJE?! Skandalozno svedočenje na suđenju saradnici monstruma koji se ubio 2019. u zatvoru!

Foto: Tanjug/Ap

Umešali i Donalda Trampa u skandalozan život pedofila Epstajna

Jedna od četiri žrtve seksualnog predatora Džefrija Epstajna, koji se ubio u zatvorskoj ćeliji 2019, ispričala je na sudu da je upoznala nekadašnjeg lidera Amerike Donalda Trampa kada je imala samo 14 godina jer ju je tada monstrum Epstajn odveo na njegovo imanje Mar-a-Lago na Floridi. 

Diskredituju ga zbog izbora 2024? 

Te izjave ozbiljno su uzdrmale američku javnost budući da Tramp dosad nije dovođen u vezu sa više puta osuđivanim pedofilom, pa su mnogi poštovaoci lika i dela bivšeg lidera SAD, istakli kako je u pitanju prljava igra onih koji žele da ga što više diskredituju kako se ne bi kandidovao na predsedničkim izborima 2024. ili da bi zabeležio što lošiji rezultat. 

Optužbe na račun republikanca iznete su na suđenju Žislen MaksvelEpstajnovoj saradnici i ljubavnici optuženoj za umešanost u organizaciju trgovine belim robljem. Na njemu je svedok pod pseudonimom Džejn rekla je da je Trampa upoznala 90-tih godina na njegovom luksuznom imanju. Nije, međutim, navela nikakvo nedolično ponašanje milionera i nije ulazila u detalje zašto je bila tamo. 

Na pitanje da li ju je Epstajn upoznao s budućim američkim predsednikom, odgovorila je potvrdno.

Pretpostavlja se da se susret s Trampom dogodio 1994, a na pitanje da li se vozila u tamno zelenom automobilu takođe je odgovorila da jeste. Priznala je i da je 1998. učestvovala na takmičenju lepote Miss Teen USA, koje je tada bilo povezano s Trampom.

- Nikad od mene nisu tražili da se upuštam u seksualne odnose s bilo kojim od Epstajnovih saradnika, niti su od mi tražili da mamim druge devojke - naglasila je ona. 

Učestvovala u orgijama sa Epstajnom i saradnicom 

Trampov portparol nije odgovorio na upit NBC u vezi sa izjavama svedoka. Podsetimo, iako je jednom prilikom republikanac nazvao Epstajna sjajnim momkom, nakon hapšenja pedofila on je novinarima rekao kako nikad nije bio njegov pristalica. 

Inače, dugogodišnji pilot Lari Lisoski, koji je upravljao Epstajnovom privatnom letelicom, izjavio je na sudu u utorak da se dobro seća Džejn iz aviona "Lolita Express", ali je istakao da nije znao da je ona maloletna. Što se nje tiče, ona je ispričala detalje šta joj je sve Epstajn radio i kako ju je Maksvelova učila kakvu masažu voli pedofil. Nemali broj puta u krevetu su završavali svo troje.  

Prilikom unakrsnog ispitivanja u sredu, Džejn je imenovala nekoliko devojaka koje su bile uključene u takozvane masaže, a zapravo su, prema njenim rečima, to bile orgije. Izjavila je da bi sve žene mogla da prepozna na fotografijama, ali da nikada od policije nije dobila nikakve fotografije na pregled.

Svedočila je ukupno osam sati u dva dana, a klupu za svedoke napustila je s hrpom maramica kojima je brisala suze. U pitanju je poznata američka glumica, koju je odbrana pokušala da "optuži" da je možda sve odglumila. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading