UZNEMIRUJUĆE! Pojavio se snimak zapaljenog automobila u kom je izgorela Srpkinja Tina (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

04.11.2021

13:53

Srpkinja Tina Tintor (23) poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu kada je na njen automobil naleteo sportista Henri Rags III. Tinino vozilo se nakon udesa zapalilo, a sada je na internetu isplivao i snimak automobila u plamenu.

facebook.com/printscreen

Zapaljen automobil u kom je izgorela Tina Tintor

Teška saobraćajna nesreća se dogodila u utorak, 2. novembra u ranim jutarnjim časovima, kada je na automobil mlade Srpkinje naleteo poznati sportista vozeći brzinom 250 na sat na deonici puta gde je dozvoljena brzina kretanja 60 na čas.

Henri Rags je u trenutku nesreće bio u pijanom stanju, odnosno imao je dvostruko više alkohola u krvi od one granice koju je postavila država Nevada.

Nakon strašnog sudara, prolaznici koji su se našli na ulici pokušavali su na sve načine da pomognu devojci i da je izvuku iz vozila. Ipak, u tome nisu uspeli, jer se automobil ubrzo zapalio.

Kada je plamen bukbuo u vozilu Tina je, prema svedočenju očevidaca, još uvek davala znake života.

Prema rečima njenog ujaka Stevana K. iz Topole, Tina je poginula svega nekoliko raskrsnica od kuće svoje porodice. Kako nisu znali da je Tina stradala u nesreći, porodica je otišla u policiju da prijavi njen nestanak, kada su im saopštili užasne vesti.

Poznati sportista Henri Rags je kažnjen u odsustvu, jer se nalazi u bolnici, po dva krivična osnova – izazivanje saobraćajne nesreće sa teškim telesnim povredama i za bezobzirnu vožnju sa smrtnim ishodom ili teškim telesnim povredama.

Komentari (0)

Loading