MEDVEDEV U KOMI NAKON RVANJA SA MEDVEDOM! Tragedija u Rusiji, traje borba za život, mladiću je tokom borbe NAPRSLA LOBANJA!

Autor: Republika

Svet

21.10.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi ruski borac Ilja Medvedev imao je blizak susret sa medvedom nakon što se vraćao sa pecanja, a sada mu život visi o koncu jer je, pre nego što je usmrtio životinju, zadobio stravične povrede.

Foto: Printscreen/Twitter

Medved je pre smrti zadao ozbiljne povrede Medvedevu 

Ilja Medvedev, ruski borac, nalazi se u veštački izazvanoj komi pošto ga je napao medved, ali je hrabri 23-godišnjak, iako povređen, uspeo da usmrti životinju i tako spase sebi život, prenose ruski mediji.

Kako navode Novosti, Incident se dogodio u Irtišu kada se Medvedev vraćao sa pecanja zajedno sa dvojicom prijatelja. Uprkos teškim povredama ruku i glave, pri čemu mu je naprsla lobanja, mladić je uspeo da izvadi nož i usmrti životinju.

 

 

Medvedeva je sa teškim povredama u bolnicu odvezao 41-godišnji Denis Čebotar, a medicinsko osoblje je konstatovalo da se bokser nalazi u teškom stanju.

 

 

Njegov trener Dmitri Kosenko je otkrio da je Medvedev na intenzivnoj nezi i u veštački izazvanoj komi.

- Njegov život nije ugrožen, ali možete misliti kakve povrede ima pošto ga je napao medved. Pred Iljom je dug oporavak - naveo je Kosenko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading