STRAVIČAN ZLOČIN ŠOKIRAO POLICIJU: Raskomadao oca, a GLAVU čuvao u FRIŽIDERU!

Autor:

Svet

13.08.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Loren Meši mlađi (32) iz Lankastera u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji uhapšen je zbog ubistva oca Donalda Lorena Mešija starijeg (67), kojeg je prvo ubio s nekoliko udaraca nožem, a zatim raskomadao njegov leš.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Ilustracija

Policiju je pozvala žena kojoj je ubica rekao da u jednom od kreveta u njegovoj kući leži leš, a da se u frižideru nalazi glava. Kada je policajac stigao u kuću, ubica ga je odveo u kuhinju gde je iz frižidera izvadio ljudsku glavu na tanjiru. Potom je priznao da je ubio oca i ručnom testerom isekao njegovo telo na delove, ali da je u očevoj sobi zatekao ono što je nazvao "lutka leš" koja je zvučala i izgledala kao njegov otac.

Forenzičari su autopsijom utvrdili da glava pripada Mešijevom ocu. Ubica je kazao da je komade očevog tela ubacio u velike kese za đubre koje je ostavio u podrumu njihove kuće.

- Glavu je prebacio u frižider pre nego što su policajci stigli - piše u policijskom izveštaju koji su preneli lokalni mediji.

Ubica je takođe trup očevog leša ubacio u njihov automobil koji je bio parkiran ispred kuće.

Traumatično iskustvo

- Ne možete ni da zamislite da ćete naleteti na nešto ovako. Ovo je očigledno traumatično iskustvo za svakoga, uključujući i policajce. Tako da se stvarno radi o užasnoj sceni - kazao je kapetan lankasterske policije Majkl Vinter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading