(FOTO) DOŽIVOTNA ROBIJA ZA PSIHOPATU: Greškom mu ušla u auto misleći da je taksi, on je KIDNAPOVAO i IZBO 120 puta!

Autor: Republika

Svet

28.07.2021

08:20

Muškarac iz Južne Karoline Nejtanijel Roulend (27) osuđen je na doživotnu robiju za otmicu i ubistvo studentkinje Samante Džozefson (21) koja je greškom ušla u njegov automobil misleći da je u pitanju vozilo Ubera krajem marta 2019. godine.

Gofundme
Samanta Džozefson

Ona je uskočila u njegov automobil nakon večernjeg izlaska pretpostavljajući da će je odvesti nazad u njen apartman, rekli su istražitelji.

Međutim, umesto kod kuće, ona je završila sa 120 ubodnih rana nekih 100 kilometara dalje.

- Njeni snovi su bili i moji snovi, a njena smrt je i moja smrt. Zatvorim oči i osećam šta je ona proživela - rekla je žrtvina majka Marsi Džozefson na suđenju juče, prenosi Njujork Post.

Tanjug/AP
Tužilac Den Goldberg pokazuje na automobil Nejtanijela Roulenda koji kruži po bloku dok Samanta Džozefson čeka Uber

Tokom sedmodnevnog suđenja veštaci su pronašli tragove Samantine krvi u Roulendovom automobilu i na nožu navodno korišćenom za ubistvo.

Njena krv takođe je pronađena na Roulendovoj marami i čarapi, kao i na sredstvima za čišćenje pronađenim u smeću iza kuće njegove bivše devojke.

Tanjug/AP
Tužilac pokazuje oružje navodno korišćeno u ovom zločinu

Sudija koji mu je izrekao presudu rekao je juče:

- Ona je očigledno pružila neverovatan otpor i ostavila dovoljno dokaza da porota vidi šta si uradio.

Tanjug/AP
Roulend na suđenju

Roulend se držao svog iskaza da nije kriv sve do presude. Njegovi advokati su ukazali na to da veštaci nisu bili sto odsto sigurni da je njegova DNK na nožu.

Oni su takođe naveli da njegove DNK nije bilo ni na žrtvinom telu, kao i da nije imao vidljive tragove borbe na sebi, iako je izgledalo kao da je Džozefsonova pružila otpor.

Komentari (0)

Loading