MESECIMA IH IZGLADNJIVALA: Policija tokom rutinske kontrole u GEPEKU automobila pronašla LEŠEVE DVOJE DECE!

Autor:

Svet

31.07.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Baltimora uhapšena je nakon što su policajci pronašli tela njenog nećaka i nećake u gepeku automobila tokom rutinske kontrole.

Republika

Foto: Baltimore County Police

Nikol Džonson

Nikol Džonson (33) optužena je za izgladnjivanje dece do smrti nakon jezivog otkrića u četvrtak, objavila je baltimorska policija.

Kako se navodi u dokumentu do kog je došao Baltimor San, nju je policija zaustavila malo nakon 23 časova jer je vozila bez dozvole i sa lažnim tablicama. Rečeno joj je da će morati da joj odšlepuju automobil.

- Nije važno. Ja neću biti ovde za pet dana - rekla je Džonsonova policajcu i dodala da će je "svi oni videti na vestima".

Policajci su osetili da nešto nije u redu kada je ona vadila stvari iz vozila. Pokušala je da pokrije tašnu ćebetom dok ju je izvlačila - a onda su otkrivena tela, rekli su sudski lekari.

Deca, kasnije identifikovana kao njeni nećak i nećaka, Džoslin Džonson (7) i Leri O'Nil (5), bili su veoma neuhranjeni, navodi San. Devojčica je imala samo 8 kila, a njen mlađi brat 9.

"Po rečima lekara, potrebni su meseci neuhranjenosti da bi se došlo do tih težina", navodi se u optužnici.

Džonsonova je, navodno, priznala istražiteljima da se mesecima vozila sa leševima u gepeku.

U maju prošle godine, po njenim rečima, udarila je Džoslin nekoliko puta, nakon čega je devojčica udarila glavom u pod. Džonsonova ju je zatim ubacila u tašnu i stavila u gepek svog automobila.

Leri je, kaže ona, pre dva meseca otišao da spava i više se nije budio. Džonsonova je zatim njegovo telo stavila pored sestrinog.

Ona se starala o deci od 2019. kada se njena sestra preselila iz Merilenda u Ohaju i više nije mogla da brine o njima.

- Ne znam šta da kažem, ali znam da oboje moraju biti sahranjeni. Molim vas pomozite mi. Moje dece više nema - rekla je njihova majka Dašel Džonson u, sada već obrisanoj, objavi na Fejsbuku.

- Ovo je bio zaista razarajuć incident koji ne samo da je uzdrmao našu zajednicu, već je i duboko uznemirio naše policajce, forenzičare i inspektore - navela je šefica baltimorske policije Melisa Hajat u saopštenju juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading