Brat danima SILOVAO ROĐENE SESTRE, a pozliće vam od onog što je njihov otac radio sve vreme!

Autor:

Svet

14.06.2021

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasan slučaj porodičnog nasilja i seksualnog zlostavljanja šokirao je stanovnike Gernike, prigradskog naselja Buenos Ajresa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dok je 26-godišnji brat danima silovao svoje rođene sestre od 12, 10 i pet godina, njihov otac (60) je vezao ćerke, čuvao stražu, a povremeno bi i on učestvovao u seksualnim aktivnostima, prenosi argentinski list Cronica.

Šesdesetogodišnjak je uhapšen, dok je sin i dalje u bekstvu.

Užasan slučaj događao se od decembra prošle godine do aprila ove godine, a optužnica je podignuta u maju, kada su se devojčice odvažile i ispričale policiji šta trpe.

Dve sestre nisu previše pričale o ovom zločinu, dok je treća (12) objasnila da ih je otac držao za ruke i vezivao konopcima i lancima dok bi njihov brat polno opštio sa njima.

Medicinski pregledi potvrdili su priču sestara, a najstarija od njih je u jednom momentu priznala da je razmišljala o samoubistvu.

Nakon ovih svedočenja otac je uhapšen, dok se za bratom i dalje traga i on je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnih lica i svesnog nanošenja štete po mentalno zdravlje žrtava.

Tužilac Huan Kruz Alkorta postupio je po nalogu i naredio zaplenu i pretres mobilnih telefona oca.

Dogodio se užasan zločin i za ovo nema nikakvog opravdanja, ni razumevanja. Trudićemo se da pravda bude zadovoljena u što kraćem roku – naveo je Kruz Alkorta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading