HOROR U HRVATSKOJ! Tinejdžeri odvukli DEVOJČICU iz parka, pa je krvnički ZLOSTAVLJALI i SILOVALI

Autor: Republika

Svet

24.05.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan slučaj silovanja 14-godišnje devojčice iz Dalmacije uznemirio je hrvatsku javnost nakon što je policija danas objavila kratku informaciju o ovom događaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako su kasnije preneli hrvatski mediji, dvojica 19-godišnjaka prošle srede su namamili 14-godišnju devojčicu iz parka, ugurali u lift nebodera, a zatim stepenicama odvukli na vrh zgrade i seksualno zlostavljali.

Mediji navode da su mladići znali devojčicu i koliko ima godina, kao i da ona nije želela da pođe sa njima ali da su oni bili vrlo nametljivi i uporni. Jedan ju je silovao, dok je drug bludničio nad njom.

Kako se nije u dogovoreno vreme vratila kući, u potragu za njom krenuo je njen brat, koji ju je i pronašao. Devojčica je sutradan sve prijavila policiji i odvedena je na lekarski pregled gde su utvrđeni tragovi nasilja.

Policija je uhapsila 19-godišnjake kojima je određen istražni zatvor. Obojica se terete za oduzimanje slobode i seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 15 godina, prenosi Kurir.

Jedan se tereti za silovanje i preti mu 15 godina zatvora, dok se drugi sumnjiči za kazneno delo bludne radnje nad detetom mlađim od 15 godina te mu preti do osam godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading