PRINC HARI OBEĆAO DA ĆE ME OŽENITI: Indijka TUŽILA vojvodu od Saseksa, iznela SUMANUTE informacije!

Autor:

Svet

16.04.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palvinder Kaur tvrdi da se dopisivala sa "Harijem Midltonom" putem mejla, nakon čega je on prestao da joj piše, pa traži od britanske policije da ga uhapsi!

Foto: Ilustracija

Indijka Palvinder Kaur tužila je britanskog princa Harija, odnosno osobu koju ona zove Hari Midlton, zbog neispunjenog obećanja da će se oženiti sa njom i zatražila od britanske policije da ga uhapsi.

Ona je sudu u saveznoj državi Pandžab, kao dokaz, priložila njihovu navodnu prepisku putem mejla. Sudu je rekla da je čak poslala poruku Harijevom ocu, kojeg pogrešno naziva princ Čarls Midlton od Ujedinjenog Kraljevstva, u kojoj ga je obavestila o budućem venčanju. Naivna Indijka je sve to objavila i na društvenim mrežama uprkos tome što nikoga od pomenutih nije upoznala uživo. Ona je na kraju rešila da povuče pravne korake i tuži princa Harija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari

Visoki sud odbio je tužbu i obrazloženju naveo da postoji velika mogućnost da takozvani princ Hari sedi u nekom sajber kafeu sela u Pandžabu. Pored toga, navodi se da je sam dokument koji je nesuđena mlada dostavila poprilično nepotpun i zbrkan i da je pun gramatičkih grešaka, što se verovatno odnosi na prezime Midlton, koje je Indijka navela, a ono u stvari pripada Kejt, supruzi Harijevog brata Vilijama. Navodi se da mejlovi koje je Kaurova dostavila nisu originali, a delovi komunikacije su obrisani i uklonjeni.

Sud napominje da su lažni profili na društvenim mrežama gotovo stari koliko i same društvene mreže, a nikakva novost nisu ni lažne prosidbe i ljubavne prevare.

- Ovaj sud ne nalazi temelja za bavljenje ovim zahtevom za tužbu i može samo pokazati saosećanje s podnositeljkom jer je verovala da je takva lažna komunikacija istinita - piše u zaključku presude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading