(VIDEO) OVO JE SVEŠTENIK KOJI JE UHVAĆEN U BAHANALIJAMA SA DVE ŽENE NA OLTARU: To nije sve, uradio je još jednu GADOST!

Autor: Republika.rs

Svet

23.03.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video ih je prolaznik koji je šetao nedaleko od crkve

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sveštenik iz Nju Orleansa

Trejvis Klark (37), sveštenik crkve u Nju Orleansu i dve žene sumnjivog morala uhapšeni su zbog seksualnog odnosa u crkvi, kao i pornografije, prenosi Objektiv.


Naime, dok su imali odnos nasred olatara, postavili su reflektore i mobilni telefon na stativ kako bi snimali to što su radili, prenose američki mediji.

Skandal se dogodio 30. septembra, a šest meseci kasnije izdata je optužnica.

Imenovani tužilac Vilijam Montgomeri zatražio je osuđujuću presudu za vandalizam i zahtevao da sveštenik Klark i dve devojke Mindi Lin Dikon (41) i Melisa Kamon Čeng (28) plate odštetu u iznosu od 50.000 do 500.000 dolara.

Klark je takođe kažnjen od strane Nadbiskupije u Nju Orleansu proterivanjem i penzionisanjem.

- To što su izvodili na oltaru bio je demonski čin skrnavljenja. Morali smo da ukonimo oltar i spalimo ga, a Klark je propisno kažnjen - naveli su iz Nadbiskupije.

Događaj je otkrio prolaznik koji je sa pločnika ulice ugledao ceo prizor, kao i svetla i kamere kojima su akteri snimali seksualni čin u crkvi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading