(FOTO) VEROVALI ILI NE, NAJTRAŽENIJA MANEKENKA VISOKA JE 205 CENTIMETARA! Samo noge Ekaterini su dugačke 130 centimetara

Autor: Republika

Svet

22.02.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekaterina Lisina drži svetski rekord kada je u pitanju dužina nogu, a kako tvrdi, ima posla preko glave, kako u rodnoj Rusiji, tako i van nje.

Foto: Instagram.com/ekaterina_lisina15
Svi Ekaterinini prijatelji niži su od njene najmanje za glavu    

Ruskinja Ekaterina Lisina (34) ponosna je vlasnica titule žene sa najdužim nogama na svetu budući da su joj samo one dugačke čak 130 centimetara, a osim toga, tamnokosa lepotica je i među najtraženim foto-modelima, kako u svojoj domovini, tako i van nje. 

Lisina je bivša uspešna košarkašica, pa je tako sa nacionalnim timom Rusije osvojila bronzanu medalju na OIimpijskim igrama u Pekingu 2008, srebro na Svetskom šampionatu 2006, kao i zlatnu i srebrnu medalju na Evropskim prvenstvima 2007. i 2009. 

Međutim, u jednom trenutku ona je sportsku karijeru odlučila da zameni modelingom, u čemu joj visina od neverovatnih 205 centimetara nije odlogla, već suprotno. 

- Naša agencija angažuje isključivo visoke modele i nijedna devojka nije niža od 190 centimetara. U pitanju su i Ruskinje i devojke iz drugih zemalja - istakla je Lisina koja je angažovana kako u rodnoj Rusiji, tako i van nje. Nedavno je tako snimala rijaliti TV emisiju u Britaniji.            

Ekaterina je, inače, razvedena i ima sina od osam godina.    

 

 

 

       

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading