MEDOJEVIĆA VRATILI U ZATVOR: Dobio tri infuzije, lekari poručili da mora da uzima hranu

Autor: Republika

Svet

08.12.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević vraćen je večeras u zatvor u Spužu nakon što je pregledan u Kliničkom centru u Podgorici zbog zdravstvenih problema usled štrajka glađu.

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
LEKARI REKLI DA MORA DA UZIMA HRANU: Nebojša Medojević

NJegova supruga Marina Medojević je na svom "Fejsbuk" nalogu napisala da su lekari poručili da njen suprug više ne sme biti bez hrane.

"Primio je tri infuzije. Uradili su analize krvi, ultrazvuk, EKG i još neke specijalističke nalaze. Pregledala su ga dvojica internista, kardiolog, hirurg i svi bili decidni - ne sme više biti bez hrane", napisala je Marina Medojević.

Ona je navela da je njen suprug dobio terapiju i uputnicu za zatvorski stacionar, gde se medicinsko osoblje brine o bolesnim zatvorenicima.

Medojević je primljen u Urgentni centar zbog opšte iscrpljenosti i slabosti organizma. On je od 29. novembra, kada je uhapšen, štrajkovao glađu i uzimao samo vodu i terapiju, pišu agencije.

"Osećao je bolove u grudnom košu, otežano disanje i trnjenje leve ruke... Pregledan je kardiološki, urađen mu je rendgen pluća. Njegovo stanje je verovatno posledica iscrpljenosti", saopšteno je iz Kliničkog centra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading