NADAL ODSVIRAO SVOJE! Brutalna vest za Novaka - PODRHTAVA Australija! (FOTO)

Autor:

Sport

07.01.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je udarna vest nakon još jednog podviga.

NADAL ODSVIRAO SVOJE! Brutalna vest za Novaka - PODRHTAVA Australija! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u svoje 131. ATP finale, čime se probio na četvrto mesto "večne liste" po ovom parametru. Nole je u Adelejdu bio jači od povrede i Rusa Danila Medvedeva, čime je prestigao velikog konkurenta u GOAT trci Rafaela Nadala, koji je ostao na odigranih 130 finalnih susreta.

Najviše finala ikada odigrao je legendarni Džimi Konors (164), sledi Rodžer Federer sa 157, a treći je Ivan Lendl sa 146.

 

 

"Nole" je ujedno stigao do 33. vezane pobede na tlu Australije, a priliku za novi pehar u Adelejdu imaće u nedelju od osam časova i 30 minuta, kada se sastaje sa Amerikancem Sebastijanom Kordom.

Dobra vest za Đokovića je da nije ozbiljnije povredio zadnju ložu, a ruski teniser se "rugao" rivalu u finišu polufinala, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

NOVAK ODUSTAJE OD AUSTRALIJE? Đoković povlači potpuno NEOČEKIVAN POTEZ - igraće tamo gde ga ŽELE!

Turnir iz serije 250, koji se odigrava na jugu Australije, služi kao priprema za prvi Grend slem sezone (16-29. januar), a Đoković će u Melburnu pokušati da osvoji jubilarnu desetu titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading