KAO DA NOLE NE POSTOJI! Švajcarac PROGOVORIO i ponizio Đokovića!

Autor:

Sport

31.12.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemoguće da je slučajno.

KAO DA NOLE NE POSTOJI! Švajcarac PROGOVORIO i ponizio Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Sten Vavrinka i Rodžer Federer

Najbolji srpski teniser i trenutno peti reket sveta, Novak Đoković, tenisku sezonu počinje iz Australije.

Nole će učestvovati na turniru iz serije 250 u Adelejdu, a zatim i prvom grend slemu, Australijan openu, koji je na programu od 16. do 29. januara.

Neposredno pre ovog turnira, Đoković je, svesno ili nesvesno, ponižen od strane Švajcarca Stanislasa Vavrinke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Sten Vavrinka

 

Sten je govorio o težini povratka na teren posle povrede, te istakao da je nemoguće porediti Federera i Nadala sa ostalim igračima, te da su oni daleko ispred svih.

Mislim da je nemoguće porediti Rodžera i Rafu sa ostalim igračima, svi smo različiti. U mom slučaju, prvu veliku operaciju sam imao 2017. godine i vratio sam se među 20 najboljih. Igrao sam na visokom nivou, bio veoma zadovoljan. Onda sam ponovo bio operisan, sada već imam 37 godina, sledeće 38. Ne postajem mlađi. Teže je. Mislim da još uvek mogu da osvajam turnire, nadam se da ću to raditi sledeće sezone. Nisam siguran iz koje kategorije turnira, ali dok uživam, nastaviću - rekao je Vavrinka koji kao da je zaboravio na Đokovićevu povredu lakta zbog koje je dugo pauzirao, a zatim se vratio na vrh ATP liste na maestralan način.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Sten Vavrinka

 

Vavrinka je u karijeri osvojio tri Grend slem trofeja i to Australijan open 2014, Rolan Garos 2015, te US open 2016. godine.

Najbolji plasman na ATP listi bilo mu je treće mesto u januaru 2014. godine. Ipak, pored sjajnih uspeha, izgleda ga sećanje ne služi baš najbolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading