DA SE NAJEŽIŠ: Đoković RAZGALIO Srbiju posle ubedljive pobede!

Autor:

Sport

26.11.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković bio je prezadovoljan posle pobede nad Denisom Novakom na Dejvis kupu.

DA SE NAJEŽIŠ: Đoković RAZGALIO Srbiju posle ubedljive pobede!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković je Novaka savladao sa ubedljivih 2:0 i tako doneo ukupnu pobedu Srbiji u duelu sa Austrijom. Pre njega je prvi poen našoj zemlji doneo Lajović trijumfom nad Džeraldom Melcerom.

Najbolji teniser sveta još jednom je pokazao koliko mu je bitno da nastupa u dresu Srbije.

- Odlično je igrati za Srbiju, prošle su dve godine bez Dejvis kupa. Mi smo deo individualnog sporta, ali ovo je drugačije takmičenje, pogotovo sa tako timskim istorijskim značajem. Zaista je nedostajao Dejvis kup. Volim da igram za svoju zemlju i želim da budem raspoloživ kad god me tim treba. Godina je duga, ali dobijete ekstra motivaciju da igrate - rekao je Nole po završetku meča.

Što se tiče samog duela, Đoković je otkrio šta je bio prelomni trenutak.

- Na 4:3 je bio glavni trenutak, malo sam miksovao varijacije u mojim udarcima, oduzeo mu ritam. Posle toga mislim da sam mu uzeo šest, sedam gemova zaredom. Vrlo sam zadovoljan kako sam završio meč - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.11.2021 03:44

Pa mene je obradovala prva pobeda i to Dušana Lajovića, drugog tenisera Srbije, po ATP listi iako se forsiraju lošije rangirani. Dici samo napred. Bravo majstore!!!