PRVI ČOVEK ATP KONAČNO PROGOVORIO: Ovo je njegova poruka Đokoviću zbog VAKCINACIJE!

Autor:

Sport

05.11.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Gaudenci, prvi čovek ATP-ja je progovorio o obaveznoj vakcinaciji za nastup na Australijan Openu naredne godine, i pritom se osvrnuo na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbollji teniser sveta Novak Đoković

Gaudenci kaže da ATP ne može ništa da uradi i da se odluke tamošnje Vlade moraju poštovati.

- Danima već znamo da ne možete da idete u Australiju ako niste vakcinisani. To još može da se promeni, to je njihov turnir. Ako odluče da ga organizuju po tom pravilu, ne možemo tu ništa. Problem je u igračima koji neće biti vakcinisani- kaže Gaudenci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Da li će Đoković braniti titulu u Melburnu?

Novak Đoković je glavna tema pošto nije želeo da otkrije da li je vakcinisan, a Gaudenci kaže da je odluka isključivo na najboljem igraču sveta.

- Ne mogu da odgovorim u Novakovo ime, ali nadam se da će Vlada dozvoliti nevakcinisanim igračima da igraju posle dve nedelje u izolaciji. Ipak, to je odluka Vlade, iznad nas je. Za Novaka, to je lična odluka. Ipak, morate da mislite na većinu vakcinisanih koji žele da igraju. Dobra vest je da je procenat vakcinisanih u porastu. Već smo na oko 70 posto. Nadamo se da će za dva meseca biti 95 ili 98 odsto- poručio je Gaudenci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading