PLJUJE, PA LIŽE! Čuveni Amerikanac ŠOKIRAO posle US Opena - kako će Đoković na Vimldon?

Autor:

Sport

17.10.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki teniser Endi Rodik javno se zapitao hoće li Novak Đoković uspeti da osvoji 21. Grend slem titulu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Naime, Rodik smatra da Noleta čeka veliki izazov na Rolan Garosu, u vidu oporavljenog Rafaela Nadala, dok je neizvestan nastup na Australijan Openu, iz dobro poznatih razloga.

Endi ovakav rasplet vidi kao neočekivan, naročito uoči takmičenja na Otvorenom prvenstvu Amerike.

Đoković bi mogao da se suoči sa tim da na naredni Vimbldon dođe sa 20 Grend slemova, s obzirom da će ga potpuno spremni Nadal čekati na Rolan Garosu. Ako gledamo dalje, očigledno da Novak nije otvoren za priču tome. Odluči li da ne igra Australiju, to znači da će ciljati na Rolan Garos - rekao je Rodik, pa upitao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodik analizirao naredne teniske izazove

- Hoćemo li tamo imati Rafu zdravog? Da li će Novak na Vimbldon doći sa 20 GS titula? Niko to ne bi ni pomislio pre finala US opena. Sigurno da je dosta stvari u igri - dodao je Endi Rodik.

Podsetimo, Rodik je u poslednje vreme imao samo reči hvale za najboljeg igrača planete, ali je sada "promenio ploču" pokazavši da nije siguran da će postati najtrofejniji igrač u istoriji "belog sporta" na najvećim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading