SLUŠA ŽENU - Nole ide da menja pelene, reket ostavlja sa strane!

Autor:

Sport

29.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novače, vraćaj se kući, čekaju te obaveze oca, ženče je nestrpljivo, poručila je Jelena Đoković suprugu u šali samo nekoliko sekundi nakon što je njen dragi osvojio rekordnu sedmu titulu na Australijan openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski as razbio je Rafaela Nadala u finalu, a dan kasnije je otkrio da će odmah poslušati suprugu i vratiti se porodici u Monte Karlo, a onda i u Beograd.

SIN BICIKLISTA

 

- Reket ću sada malo staviti sa strane. Kad dođem kući, prihvatiću se igračaka, pelena i ostalih stvari. Stefan mi je među prvima čestitao titulu, ali on je više bio zainteresovan da mi pokaže kako se spušta biciklom nizbrdo. Rekao mi je: "Bravo, tata, ali vidi sad ovo". To mi uvek donese osmeh na lice. Radujem se i što ću posle biti u svojoj otadžbini, da provedem vreme sa roditeljima, širom familijom i sa svojim narodom - istakao je Novak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je naglasio da mu je opuštanje sa najbližima potrebno jer je bilo puno tenzije zbog igranja na grend slemu.

- Ostali vrhunski igrači su došli da osvoje trofej, ta tenzija me iscrpi, ali sad je tu ogromno zadovoljstvo i zahvalnost što sam uspeo - rekao je Nole.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

RUŠI FEDERERA

Kada se odmori, verovatno do Indijan Velsa (od 3. do 17. marta), Đoković će krenuti po kalendarski grend slem, ali usput juri i rekord Rodžera Federera, koji ima 20 grend slem pehara.

- Svestan sam da ove godine mogu do sva četiri grend slema. Uzimajući u obzir trenutnu formu, bez obzira na podlogu, imam šanse protiv bilo kog igrača, bilo kada i bilo gde. Mogu da stignem Rodžera ukoliko nastavim da osvajam grend slemove, a osvojio sam poslednja tri, to je nekako i logično - pucao je od optimizma srpski as.

 

Novak: Šokirao sam mamu kad sam ofarbao kosu u Melburnu!

Novak Đoković, kako to tradicija nalaže, prošetao je šampionski pehar po Melburnu dan nakon deklasiranja Nadala. Nole se slikao u parku, ali i prisetio svog prvog dolaska na Australijan open.

- Te 2005. sam se u Melburnu prvi put kvalifikovao za grend slem i prvi put sam ofarbao kosu. Mama je bila šokirana. To sam odlučio na dan prvog meča sa Maratom Safinom. Otišao sam da se šišam i frizer je rekao da bi mi izvukao pramenove. Rekao sam "što da ne", bio sam mlad i lud. Posle toga me je Safin kaznio na terenu (6:0, 6:2, 6:1) - vratio se Novak 14 godina u prošlost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading