Novakov "dželat" se domogao titule u Dohi!

Autor:

Sport

05.01.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Roberto Bautista Agut osvojio je turnir serije 250 u Dohi pobedom nad Čehom Tomašom Berdihom 2:1 u setovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Batist Agut

Bautista-Agut nije ponovio izdanje iz meča sa Novakom Đokovićem u petak, ali su i pojedini periodi briljantnih udaraca i odbrana bili dovoljni da osvoji trofej sa 6:4, 3:6, 6:3.

Berdih je pokazao da i dalje igra kvalitetan tenis, uprkos pauzi zbog povrede.

Ipak, Čeh nije bio konstantan i to ga je koštalo trofeja. Španac je prvi set osvojio jednim brejkom u sedmom gemu (4:3), međutim Berdih uspeva da konsoliduje i izjednači u setovima.


Četvrti gem trećeg seta bio je koban za Čeha koji je u svom gemu osvojio samo jedan poen i izgubio ga, a njegov rival je poveo 3:1, Agut nakon toga osvaja gem i odlazi na nepovratnih 5:2 u trećem setu i da potvrdi učinjeno osvaja treći set.

Da podsetimo, Španac je na putu do trofeja pobedio Matea Beretinija, Giljerma Garsiju-Lopesa, Stana Vavrinku i Novaka Đokovića i na kraju Tomaša Berdiha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading