NOLE KOD TEA U LOS ANĐELESU

Sport

01.11.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniski as Novak Đoković otputovao je u Sjedinjene Američke Države, a prva destinacija bila mu je Los Anđeles, tačnije NBA utakmica između domaćih Klipersa i aktuelnih šampiona Golden stejt Voriorsa. Jedan od najboljih tenisera svih vremena bio je gost Miloša Teodosića, koji zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima. Njegovo odsustvo osetilo se u igri Klipersa, koji su poraženi sa ubedljivih 113:141, ali čini se da su se Teo i Novak dobro zabavili kraj terena.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole
Teo i Nole

Obojica su podelili nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu koje su oduševile brojne fanove, a Nole nije mogao da propusti priliku da se fotografiše sa magičnim Stefom Karijem, prvom zvezdom Golden stejta.

- Sjajan šou i zabavna utakmica. Klipersi i Voriorsi su uradili ono što najbolje znaju. Stef Kari i Kevin Durant čine da ovaj sport deluje tako lako. Hvala Klipersima na gostoprimstvu. Nedostajao mi je Miloš Teodosić na terenu, ali sam barem dobio njegov dres - napisao je Đoković na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: printscreen
Lepa uspomena, Novak dobio dres od Tea

Pored Đokovića, na utakmici je bila i Teova supruga Jelisaveta Orašanin, ali, sudeći po njenim snimcima sa Instagrama, ona nije sedela u prvom redu sa Noletom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading