Nemeš i Kadžaja: Gledamo ka SP, a ciljamo OI u Tokiju

Autor: Tanjug

Sport

04.05.2018

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rvači Viktor Nemeš i Mihail Kadžaja, osvajači srebrne medalje u grčko-rimskom stilu na Evropskom prvenstvu u ruskom Kaspijsku, izjavili su danas da su zadovoljni uspehom i da će se potruditi da isprave sve nedostatke do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

- Zadovoljan sam rezultatom, dao sam sve u finalu za koje sam znao da će biti teško jer je protivnik bio na svom terenu. Gledamo ka Svetskom prvenstvu sa ciljem da ispravimo greške do tada, glavni cilj su Olimpijske igre u Tokiju. Svi iz reprezentacije bili su odlični, dali smo maksimum, a drago mi je i zbog Miše (Mihail Kadžaja prim. aut) kojem je ovo prva medalja i za njega ima posebno značenje - izjavio je Nemeš.

Gruzijac Mihail Kadžaja, koji nastupa za Srbiju, rekao je da je srećan zbog srebra, ali da cilja zlato u nadolazećim takmičenjima.

- Jako sam srećan zbog prve medalje i hoću da uzmem zlato. Zadovoljan sam podrškom saveza i trenera. Glavni cilj su Olimpijske igre u Tokiju, kojima prethodi Svetsko prvenstvo u Budimpešti - rekao je Kadžaja.

RepublikaFoto: twitter.com/OKSrbije



Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković čestitao je Nemešu i Kadžaji na uspehu, zahvalio se državi na podršci i razumevanju i nagovestio da se nada novim medaljama na predstojećem Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama u Tokuju za dve godine, na koje gleda kao na krunu dosadašnjeg rada.

- Iskrene čestitke i veliko oduševljenje za vicešampione i njihove dobre borbe, kao stručnom štabu i trenerima Stojanu Dobrevu i Sretenu Damjanoviću. Posebna zahvalnost ide nasoj državi. Mi smo rasli u svakom pogledu, ali osim talenta, rada i ljubavi nezanemarljiva je podrška drzave. Ne mora ona biti materijalna, već kroz činjenicu da se rezultati vrednuju - rekao je Trajković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading