ŠAMARČINA PUTINU! Čuveni ruski sportista mu "ZARIO nož u srce"!

Autor:

Sport

21.04.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak udarac u jeku sukoba u Ukrajini.

ŠAMARČINA PUTINU! Čuveni ruski sportista mu "ZARIO nož u srce"!

Foto: Tanjug/AP

Slavni ruski olimpijac Aleksander Lesun neće više nastupati za Rusiju zbog rata u Ukrajini.

Slavni sportista Aleksander Lesun, nekadašnji olimpijski prvak u modernom petoboju, koji je odlučio da se nikada više neće takmičiti pod zastavom Rusije.

 

 

Naime, njega je predsednik te zemlje Vladimir Putin odlikovao i proglasio herojem nacije, međutim, Lesun je odlučio da se odrekne Rusije zbog invazije na Ukrajinu:

- Kako sam se osećao? Smem li da psujem u intervjuu? Da kažem da sam šokiran, to bi bilo ništa. Svet nikada neće biti isti posle ovoga. Bio sam ponosan što se takmičim pod zastavom Rusije, moja baka je Ruskinja i imam mnogo rođaka u Rusiji... Uvek mi je bila u srcu, to je nešto jako i veliko, ali ne pričam o vojsci nego o ljudima, prirodi. Uvek sam bio povezan sa tim. Sportisti u Rusiji služe samo u svrhu propagande. Ne razmišljaju o tome kakav efekat njihovi postupci mogu da imaju na živote drugih. Niko ne misli da će njegovi postupci dovesti do smrti dečaka i djevojčica, muškaraca i žena, te starijih ljudi u Ukrajini- poručio je zlatni olimpijac koji je rođen u Belorusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Milos

22.04.2022 10:27

Kakav naslov🤣

Rade R

22.04.2022 18:00

Imaju i Rusi svoje izdajnike i dupelizce zapada! Može on da bude sto puta vrhunski sportista on nema mozga u glavi!