Kik boks savez Beograda dodelio godišnja priznanja! Evo ko je nagradjen!

Autor:

Sport

24.01.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklog vikenda na godišnjoj skupštini Kik boks saveza Beograda, dodeljena su najvažnija priznanja za ostvarene uspehe u 2021. godini, ali i doprinos razvoju sporta.

Kik boks savez Beograda dodelio godišnja priznanja! Evo ko je nagradjen!

Foto: MEGA PROMOTION SYSTEM

Voždovac dobio nagradu za najbolji klub i trenera godine

Kako je Kik boks klub Voždovac 2021. godine uspeo da postane broj jedan na listi beogradskih klubova, u to ime dodeljena mu je nagrada za najbolji klub, ali i priznanje treneru Milošu Konstantoviću za postignute rezultate u istoj godini.

Republika

Foto: MEGA PROMOTION SYSTEM

 

Posebna priznanja dodeljena su i istaknutim reprezentativcima u 2021. kao što su Teodora Manić, Nikola Filipović, Nevena Stefanović, ali i trenerima Aleksandru Topiću, Kristijstijanu Pavloviću, Petru Damjanoviću i mnoga druga.

Novi član UO Aleksandar Banjac

Čovek koji je godinama unazad davao neizmernu podršku Kik boksu kao sportu Aleksandar Banjac, postao je deo Upravnog odbora Kik boks saveza Beograda. Kao pojačanje KBSB,  pridružio se u ulozi potpredsednika i član Kik boks saveza Beograda Duško Basrak.

Republika

Foto: MEGA PROMOTION SYSTEM

 

Predsednik SSAB: Rad KBSB podignut na viši nivo!


Skupštini KBSB prisustvovao je i predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević, koji je izrazio zadovoljstvo što je Kik boks savez Beograda za četiri godine, formalno pravno poboljšao svoj položaj i  potpuno uredio sistem funkcionisanja, čime je  doprineo razvoju beogradskog kik boksa.

- Ljudi zaboravljaju da je kik boks naš najtrofejnji sport, s toga je važno da iza njega postoji uređen sistem", rekao je Tomašević i dodao beogradske takmičare sigurno očekuje blistava budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading