ČESTO PODIŽE TRI PRSTA: Ovo je NFL igrač koji je ubio Srpkinju u Las Vegasu, ZAPREPASTIĆE vas detalji o njegovom životu! (FOTO)

Autor:

Sport

04.11.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka srpskog porekla Tina Tintor poginula je u Las Vegasu nakon što ju je kolima usmrtio igrač američkog fudbala Henri Rags.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Henri Rags

Rags se nalazio u društvu svoje devojke, s kojom ima i dete, a sudar je izazvao pri brzini od 260 kilometara na čas, iako je u tom delu grada ograničenje svega 60.

Njemu je izmereno i dva puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno, temu sada preti kazna zatvora od dve do 20 godina.

Henri Rags je 2020. godine izabran od strane Las Vegas Rejdersa kao 12. pik na draftu. On je bio najbrži igrač na skautiranju, te mu se predviđala veoma uspešna karijera.

Ipak, čim je pristigla vest o tome da je usmrtio nesrećnu Tinu, Rejdersi su ga momentalno otpustili. Rags je u međuvremenu pušten iz pritvora, nakon što je platio kauciju od 150.000 dolara. Do daljeg će ostati u kućnom pritvoru, a njegov pasoš je zadržan kako ne bi pobegao iz zemlje.

Sudija Džo Bonaventura, kome je dodeljen ovaj slučaj, rekao je da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada nije čuo za nesreću da je neko tolikom brzinom vozio automobil.

Ragsov veoma bliski rođak Roderi Skot nedavno je poginuo upravo u saobraćajnoj nesreći. Henri je tvrdio da ne bi postao to što jeste da nije bilo Skota, pa posle svakog postizanja tačdauna digne tri prsta u vazduh u čast svog rođaka, jer je svojevremeno Skot nosio košarkaški dres sa brojem tri.

Postoji i druga strana Henrija Ragsa, ona dobra. Prošle godine rodila mu se ćerka, a tokom pandemije koronavirusa često je pomagao i plaćao obroke onima koji to nisu mogli da priušte.

Nažalost, Rags je ugasio jedan mladi život, a samim tim je upropastio i svoj, pa će morati da odgovara za svoje posledice.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading