BUKTI RAT U UFC: Rakić ŽESTOKO isprozivao Čeha, ovaj mu nije ostao DUŽAN!

Autor:

Sport

04.11.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski MMA borac, srpskog porekla, Aleksandar Rakić napravio je veliki haos jednom objavom na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Rakić

Rakić je žestoko udario na UFC, jer er smatra da je preskočen u izboru novog izazivača.

Umesto Srbina to mesto trebalo bi da dobije Čeh Jirži Prohaska. 

Rakić je, povodom toga, Čehu uputio velike uvrede.

Pitaj ga zašto izbegava borbu za prvog izazivača koja mu je ponuđena pre dva dana. On je moje dupe, a ne samuraj. A govori se da sam ja taj koji odbija borbe? Nisam baš siguran. Doći će vreme kad ću ukloniti to ružno češko sranje s njegove glave - napisao je Rakić.

Prohaska tokom svake borbe nosi rep koji je ofarban u bojama češke zastave, pa je Rakić na to mislio u svojoj poslednjoj pretnji.

Ubrzo je usledio žestog odgovor češkog borca.

Malo sam razočaran zbog toga, ovo je takvo nepoštovanje. Informacija da mu je UFC ponudio borbu nije tačna, moji momci i menadžer su razgovarali sa njima i oni su rekli da nije istina. To samo pokazuje da je on lažov. A ta stvar sa zastavom Češke? Čoveče, njegova austrijska zastava ima iste boje kao i naša. To samo pokazuje da je on smeće - rekao je Čeh i dodao:

On pokazuje da nije ratnik, već smeće. On nije izazov za mene i od ovog trenutka ne gledam i ne slušam šta govori. ja želim da se borim sa pravim ratnicima, on to nije i jako sam razočaran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading