SAMO OD NAS ZAVISI: Moćna poruka srpskih odbojkaša pred osminu finala!

Autor:

Sport

11.09.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije večeras igra meč osmine finala Evropskog prvenstva, protiv selekcije Turske.

Republika

Foto: Starsport

Srbije nastavlja put ka trofeju

Rival je, barem na papiru, lakši od selekcije Rusije ali naši reprezentativci, pozivaju na oprez.

- Imali smo sreću da u osmini finala zaobiđemo Rusiju, koju su nam svi predviđali na osnovu rezultata u grupi u Talinu s kojom smo se ukrštali. Spletom okolnosti Finci su pobedili Turke i poslali ih nama na megdan. Samo to ni u kom slučaju ne znači da u meč možemo da uđemo relaksirano i opušteno, jer Turska je upravo dobila Rusiju u prvom kolu - ističe Neven Majstorović.

Jedan od najboljih pojedinaca u timu Srbije, Uroš Kovačević, nada se da ćemo, opravdati ulogu favorita:

- Reprezentaciju Turske slabo poznajem. Ja znam samo jednog igrača. Ali, to što su nam nepoznanica ne znači ništa, jer su sigurno kvalitetna ekipa čim su pobedili Ruse. Mi smo kvalitetniji tim, naše je da opravdamo ulogu favorita i savladamo ih – optimista je Uroš Kovačević - rekao je Kovačević.

Sličnog mišljenja je i Marko Ivović:

- Ako može da se bira protivnik, ovo je sigurno najbolje rešenje. Ali, opet moramo da gledamo na našu stranu terena, da mislimo samo na našu igru. Ako budemo igrali dobro možemo se nadati svemu onome zašto smo došli ovde. Mislim i da je Turska napredovala, da je podigla kvalitet na evropskoj sceni. U svakom slučaju od naše igre zavisi kakav će rezultat biti na kraju - zaključuje Ivović.

Meč osmine finala između Srbije i Turske, igra se večeras, sa početkom od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading